Van Axel Dongen en zes andere Ajacieden geselecteerd voor Oranje O18

door Gino Haverkamp 8

Bron OnsOranje

Van Axel Dongen en zes andere Ajacieden geselecteerd voor Oranje O18

door Gino Haverkamp 8

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Bondscoach Martijn Reuser van Nederland O18 heeft zeven Ajacieden geselecteerd voor de aankomende interlandperiode. Op 6 september oefent het team tegen de leeftijdsgenoten van Italië. Onder de Ajacieden is ook de naam van Amourricho van Axel Dongen terug te vinden. Hij is van de zeven Ajax-spelers de enige die zijn profdebuut al heeft gemaakt.

Naast de aanvaller maken ook Chahine van Bohemen, Olivier Aertssen, Prince Aning, Sten Kremers, Tom de Graaff, Tristan Gooijer. Zij debuteren in de voorselectie van Oranje O18. In totaal heeft Reuser 35 spelers opgeroepen voor de interland tegen Italië, al vallen op 27 augustus nog wat jongelingen af.

Nederland O18 speelt geen officiële toernooien. Het elftal speelt jaarlijks een oefentoernooi en veel losse vriendschappelijke wedstrijden. Het team fungeert dan ook vooral als springplank tussen Oranje O17 en Oranje O19.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.