Dekker en Go Ahead na halfjaar uit elkaar

ArthurV, 03-06-2019 om 21:25, 8397 views, Go Ahead Eagles |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Vince Gino Dekker en Go Ahead Eagles nemen na een halfjaar alweer afscheid van elkaar. Dat maakte de club uit Deventer maandag bekend.

Voor Dekker was het seizoen 2018/19 er één om erg snel te vergeten. De linksbuiten maakte in de zomer van 2018 de overstap van Ajax naar AZ, maar kwam in Alkmaar nauwelijks aan spelen toe. Nadat het contract van Dekker bij AZ werd ontbonden, pikte Go Ahead de vleugelspeler op. Maar net als bij AZ, werd ook het avontuur bij Kowet niet wat hij er vooraf van gehoopt had.

Naast Dekker, neemt Go Ahead ook afscheid van Julian Lelieveld, Dennis Hettinga, Desney Bruinink, Jairzinho Slijngard, Gor Agbaljan, Jeff Stans, Bruno Andrade, Joey Groenbast, Orhan Džepar en Giovanni Büttner. 'Wij zijn hen dank verschuldigd voor hun inzet voor de club, in hoofdmacht en beloftenteam. We wensen ze vanzelfsprekend alle goeds toe in hun verdere loopbaan', aldus technisch manager Paul Bosvelt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Jammer voor zo'n jongen, maar ja... zijn ouders hebben een goed lopend kledingmerk. Lekker dat bedrijf overnemen en tof praten tegen je collega's met wie je allemaal in de jeugd gespeeld hebt.
0 0
KleinMiljoen
Deze gast is natuurlijk niet goed genoeg voor betaald voetbal
0 0
Schip
Ik vond hem niet goed genoeg voor de basis, maar leek toch zeker wel een toekomst te hebben in het betaalde voetbal. Althans voor die blessure. Beetje een voorzet zoals Dave vdBergh en John Goossens ook hadden. Dan kun je prima in de eredivisie uit de voeten.

Maar kennelijk brengt hij het mentaal niet op of zo.
0 0
Broekzak
kan altijd nog de mode ingaan
0 0
jaribombari
Dit is toch die rappert?
1 0
pizzapunt
Eerst was ie rap, toen raakte hij geblesseerd. Nu is hij een rapper, en straks is hij wrapper.
0 0
WantAmsterdam
Op een mooie voorzet na heeft die niet zo veel, een alleen voorzet brengt je in de huidige tijd ala buitenspeler niet ver. Misschien eens als Back proberen
1 0
Dexy
En Vince, wat deugde er aan Go Ahead niet? Aan Ajax en AZ deugde er ook al van alles niet (te kil, te weinig sfeer na de training, spelers gingen te snel naar huis etc.).

Zou je je zo langzamerhand niet eens kunnen indenken dat er misschien ook iets aan jou zelf schort, Vince?
8 -1
didierajax020
Jongen is alleen maar bezig met Instagram, rap-liedjes maken en kleding showen. Daarnaast liet hij veel te weinig zien, op een leuke voorzet na.
8 0
Middenweg401
Wat ben ik blij dat ik niet in de waan ben opgegroeid dat Instagram, en andere kijk mee eens media, gelukkig maakt.
0 0
Tagliafigoat
Toch zonde, ontbreekt hem aan snelheid/passeeracties om een fatsoenlijke buitenspeler te zijn. Wel een heerlijke traptechniek. Ajax had hem eerder om moeten proberen te turnen naar de backpositie. Natuurlijk geen garantie dat dat gelukt was, maar het was al vroeg duidelijk dat Dekker het als aanvaller nooit zou gaan redden bij Ajax ( en nu dus ook nog niet eens bij go ahead)
0 -2
insectenverdelg
Eerst geeft Ajax je geen kans sarna AZ niet en vervolgens Eagles niet. Wat een nitwitten allemaal Snappen er totaal niets van.
6 0
talent020
Dekker kan het beter bij een team uit de Topklasse gaan proberen, dit schiet voor hem ook niet bepaald op
3 0
mgtow
Beetje geld pakken bij de amateurs is ook niet mis.
2 0
henwildie
Geld is bij hen niet het probleem....vooral sportief jammer
0 0
Kokakola
Rapmoney.
3 0