'Getafe - Sevilla heeft geen nieuwe inzichten gegeven'

ThijsZwagerman, 26-02-2020 om 16:25, 5925 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft geen nieuwe inzichten gekregen door het verlies van Getafe tegen Sevilla. De opponent van Ajax ging afgelopen zondag met 0-3 onderuit in eigen huis, maar volgens Ten Hag betekent dat weinig richting de wedstrijd tussen Ajax en Getafe.

‘Ik heb de wedstrijd (Getafe - Sevilla, red.) uiteraard gezien, maar het heeft ons geen nieuwe inzichten over Getafe gegeven’, stelt Ten Hag op de persconferentie. De trainer legt vervolgens uit hoe dat komt. ‘De wedstrijd heeft bevestigd wat ze kunnen. Vorige week (tegen Ajax, red.) zijn ze ver boven zichzelf uitgestegen, maar tegen Sevilla was dat minder het geval. We weten waar de kansen en bedreigingen liggen. We weten dat we zelf beter moeten.’

Ten Hag gaat dus uit van eigen kracht en stelt dat Ajax Getafe vorige week in het zadel heeft geholpen, waardoor de Madrilenen juist tegen Ajax boven zichzelf uit konden stijgen.  ‘Ik denk dat er mede ingegeven door ons spel extra krachten bij hen loskwamen. Die brachten hen tot grote hoogte.’

Donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA zal Ajax Getafe deze mogelijkheid niet nogmaals moeten geven. Ten Hag weet wat er daarbij van belang is. ‘Wij moeten ons eigen spel spelen en dus niet meegaan in opportunistisch voetbal. We moeten goed en vast aan de bal zijn. Met die intentie moeten we spelen. Als we dat doen, hebben we een kans om te winnen. Daar hebben we de technische vaardigheden voor en dat is wat wij dan ook moeten doen’, stelt de Ajax-coach.

Denk jij dat Ajax na een verlenging tegen Getafe doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flipper33
Vind Ten hag helemaal geen Ajax trainer is nog eigenwijzer dan F de boer en nog een ergere beterweter ook !
0 0
Bjorn2321
betweter
0 0
grannig mokum1
En vorige seizoen is die wel een Ajax trainer?
0 0
PierreHeno
Trainer ja....èn angsthaas....maar geen Ajax coach( zie Tottenham thuis).
0 0
Cupmetgroteoren
Derde plek in Spanje, club in handen van Dubai, staan boven Valencia, die Ajax uitschakelden in de CL en eerste in de poule eindigden, Gegafe beter in votm dan Ajax, Ajax aantal blessuregevallen en al heel het seizoen slecht spel, met als dieptepunt tweede helft Chelsea uit, waarbij je echt zag hoe zwak Ajax verdedigend is. Logisch dat Ajax uitgeschakeld wordt. De paniek is toegeslagen maar als je de zaken vanuit logica bekijkt, was uitschakeling al te voorzien.
0 -8
PierreHeno
2e helft bij Chelsea na die 2 rode kaarten ja ...dst werd vrouwen en kinderen eerst....niet zo gek eigenlijk na dat je hele centrum eruit was gestuurd door een halve Italiaanse gare die de spelregels niet eens bleek te beheersen. Overigens gaat Getafe echt niet als 4e ( wasr ze nu staan) eindigen. Dat wordt max 6e tot 9e plek .
0 0
Cupmetgroteoren
Nee niet na de rode kaarten maar vanaf minuut 1 tweede helft. Toen begon de machine van chelsea op te komen met die lange donkere jongens en wist je al wat er ging gebeuren.
0 0
PierreHeno
Stond volgens mij 1-4 in de 2e helft....met meer kansen op de 1-5 dan 2-4. En toen ging die Rocchi show van start....een UEFA scheids die de regels niet eens beheerst. En met 9 tegen. 11 èn zonder rcv en lcv is het logisch 'vrouwen en kinderen eerst' te gaan spelen. Comedy Capers CL voetbal..starring Rocco Rocchi.
0 0
PierreHeno
"...dat bracht hen tot grote hoogten". En Erik had het hier dus over Getafe.
0 0
PierreHeno
Tja....als je er zo tegen aankijkt als Ten Hag nu doet (" mijn plan was goed maar het probleem was juist dat de spelers hun taken niet goed uitvoerden") hoef je echt geen verfrissende aanpak meer te verwachten morgen. Met Babel in de spits en Marin voor Martinez die LB zal gaan spelen. Met die Griekse kaartenwapperaar zal het er zeker geen voetbalfeest worden. Ten Hag....kom nu eens een keer met iets verrassends dat ook werkelijk kans van slagen heeft ipv dat angstige gedoe. Wie bang is om te verliezen gaat niks winnen Erik.
2 0
Cupmetgroteoren
Men moet kappen met te denken dat een trainer ook maar enige invloed heeft op uitslag en spel. Ten hag stuurt morgen 11 man de wei in, en die moeten maar uitmaken wat de uitslag wordt. Men denkt dat een trainer met een afstandsbediening aan de zijlijn 11 man kan besturen. Heb het altijd onzin gevonden, dat men zo denkt.
2 -4
Starring
Een trainer heeft geen enige invloed, toch? Dick haalt 2x zoveel punten in 11 wedstrijden dan Stam heeft gedaan. Zo zijn er nog tig voorbeelden. Wie praat hier nu onzin?
2 0
Redrum
Vorige week heeft Getafe voetballend helemaal niets bijzonders laten zien. Hun toneelspel was echter wel van ongekend hoog niveau. Omdat de arbitrage geen spelbreker wilde zijn in deze onvervalste Broadway-productie werd het één groot toneelstuk waarin meer geacteerd werd dan daadwerkelijk gevoetbald. Het enige dat Erik anders kan doen dan vorige week is zijn spelers dit keer wel mentaal voorbereiden op het spelbederf dat hen te wachten staat. Verder is het hopen op een normale scheidsrechter.
6 0
vijfennegentig
Succes Erik!
0 0
vijfennegentig
Succes Erik!
0 0