Ziyech wil eerst 'unfinished business' afmaken

FinnDekker, 13-02-2020 om 17:25, 14405 views, Instagram |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech wil voor zijn vertrek nog unfinished business afmaken bij Ajax. Dat is wat de spelmaker donderdag naar buiten brengt op social media. Donderdag werd duidelijk dat Ziyech aankomende zomer naar Chelsea transfereert.

Allereerst meldt de linkspoot blij te zijn weer terug te zijn op het veld. Ziyech kampte met een spierblessure. 'Het is fijn om weer fit te zijn, zodat ik de laatste maanden kan genieten op het veld, waar ik hoor te zijn. Ik heb veel warme en positieve berichten ontvangen tijdens mijn absentie.' Samen met zijn ploeggenoten stelde Ziyech het bereiken van de halve finale van de KNVB Beker veilig door Vitesse met 0-3 te verslaan in Arnhem.

'Hopelijk kunnen we samen nog meer mooie herinneringen creëren, nog meer dan we al hebben', vervolgt Ziyech, die wel veel zin heeft in zijn nieuwe uitdaging. 'Ik ben blij met deze nieuwe stap, maar eerst moeten we nog wat dingen afmaken hier.'  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Happy to be fit again so I can enjoy these last months on the pitch, where I belong. Received a lot of warm and positive messages during my absence and I hope to create just a few more beautiful memories than we already have. Very happy with my next step, but first I have some unfinished business to handleūüé© #‚ĚĆ‚ĚĆ‚ĚĆ

Een bericht gedeeld door Hakim Ziyech (@hziyech) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Wat een held, Ziyech verdiend een oververdovende staande ovatie bij zijn laatste thuiswedstrijd. De transfer is je van harte gegund ook al is het helaas Chelsea de club waar je naartoe gaat.
1 0
RSM
Wat zal je moeder trots op je zijn en natuurlijk je pa. Het is je van harte gegund! Alvast heel veel succes en bedankt voor de mooie momenten en ook de momenten voor de komende maanden.
2 -1
Radikaal
Felicitaties aan Hakim, leuk om te zien dat ook hier de meesten het hem gunnen. Keek gisteravond nog even naar Hakim in de auto bij Andy, dat was twee seizoenen geleden, zomer 2018 vóór het WK, daar was het "in principe" al zeker dat ie zou gaan omdat ie het in de eredivisie wel had gezien. Hij bleef en hoe...
Absolute topper, daar gaan we nog jarenlang van nagenieten. Nu lekker het koppie vrij en knallen!
3 -1
Daveajax1976
Even off topic
Weet iemand hoe het met neres is ?
1 -1
gs1
Wat een geweldig mens.
0 -1
AFCAMM
Merk nu toch wel hoe ik van deze man ben gaan houden. Zoveel bullshit de afgelopen jaren.. en je dan zo terugvechten en de harten van de supporters en critici voor je winnen. Dan ben je gewoon een hele grote.
6 -1
Cupmetgroteoren
Als ie de Europa league voor Ajax weet te winnen wordt ie echt onsterfelijk. Helaas heeft Ajax teveel zwakke plekken in het elftal. Anderzijds kun je zeggen dat van hooijdonk ook de Uefacup in z'n eentje won. Maar dat waren andere tijden, toen waren de Engelse clubs nog niet zo sterk.
5 -1
Sjoff
Alvast bedankt kanjer!!
3 -1
Frankey78
Het is enerzijds natuurlijk jammer dat Ziyech bij Ajax vertrekt hiermee verdwijnt er ook een parel uit de Eredivisie, maar anderzijds is het hem ook gegund. Een opvolger van zijn klasse zal lastig te vinden zijn. Laten we hem in ieder geval een mooi en groots afscheid geven, want we hebben met zijn allen toch 4 jaar en langer dan verwacht van hem mogen genieten. Hoe dan ook alvast bedankt Ziyech voor je mooie jaren bij ons aller Ajax en hopen dat je ooit weer eens terugkeert in het mooiste voetbalshirt ter wereld.
3 -1
Cupmetgroteoren
Het duurde volgens mij 6 jaar na Eriksen voordat Ziyech kwam. En eriksen kwam als het goed is 1 jaar na sneijder. Het kan 1 jaar of 6 jaar duren voordat er weer een top nummer 10 is.
1 -1
Tscheu
Thanks Hakim
0 -1
trainerdv
Mooi, een gemotiveerde Ziyech of een niet zo gemotiverde Ziyech maken nogal een verschil.. knallen tot aan de zomer, dan een paar mooie jaren in Londen en dan als routinier nog even de kar een jaartje trekken.
3 0
Henkjanklaas
Doodzonde dat Ziyech vertrekt. Echt van genoten. Nu maar hopen dat Overmars een oaar echt goede spelers weet aan te trekken ook naast de nodige techniek en t nodige spelinzicht met lengte en body ! Met het middenveld tegen Vitesse kom je internationaal echt te kort. Het is allemaal te licht
3 0
Arek Milik
Hij doelt op europa league finale. 2017 finale is niet voltooid.
4 0
ajaxdordtt
No shit Sherlock
1 -2
gusanito
Kampioenschap is het allerbelangrijkste. Dit team heeft hard gewerkt om die directe plaatsing voor de CL te verdienen en het zou doodzonde zijn als zo'n Europees niks zeggende club als AZ er vervolgens van zou profiteren. Als je nu kampioen wordt sla je financieel een enorm gat.
6 -1
PetrusKeizer
Hakim, als je Getafe kapot weet te spelen denk ik dat alle ajacieden je wel n hand willen geven. t Zal niet eenvoudig zijn, maar je kan het!
5 -1
Ajax4proud
Het is hem zeker gegund, dappere strijder!
5 -1
Radie125
3 prijzen zou top zijn
4 -1
de-Ajacied
Landskampioen alleen ook al
1 -2
AjaxDaniel
Schaal moet sowieso gehaald worden, zodat je volgend seizoen CL speelt. Beker is ook zeker haalbaar en nog maar 2 potjes.
7 -1
Murtagh
EL geeft ook CL ticket
0 0
Superjodeuh
Met die directe CL plaatsing is een kampioenschap toch veel meer waard dan de afgelopen jaren idd
4 -1
insectenverdelg
Voordeel is ook dat je is een normale voorbereiding kan hebben en noet gelijk je belangrijkste potjes in augustus al moet spelen. Helemaal in het jaar dat er ook een EK gespeeld wordt.

Met de lastige transferperiode die er aan komt is een kampioenschap dis een must.
4 0
AlexIbarra
Als supporter vond ik het heerlijk om in juli al CL te kunnen kijken maar als speler is 6 weken extra pieken helaas wat pittiger. ;)

Niet zo zeer pieken door het enorme niveau vd tegenstander uiteraard maar door het belang vd wedstrijden.
2 0
ajax4perez
Zou inderdaad top zijn! Al zet ik nu eerder in op 2 (kampioen en de beker).
Heb een hard hoofd in getafe
2 -3
Libero
We hebben de JCS al...
2 -3