Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Van der Sar tekent officieel voor vier jaar bij

BartVeenstra, 15-11-2019 om 14:00, 7518 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Edwin van der Sar heeft vrijdagmiddag tijdens de Algemene Vergadering voor Aandeelhouders zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. De algemeen directeur tekende voor vier jaar bij en staat nu tot de algemene aandeelhoudersvergadering van 17 november 2023 onder contract.

Na zijn actieve voetbalcarrière werd Van der Sar op 31 december 2012 benoemd tot directeur marketing van Ajax. Onder aanvoering van toenmalig algemeen directeur Michael Kinsbergen werd Van der Sar klaargestoomd voor zijn huidige baan. Sinds 11 november 2016 is Van der Sar algemeen directeur bij Ajax. Er is geen clausule opgenomen in het contract van Van der Sar. 

Tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering reageerde de oud-keeper op het verlengen van zijn contract. 'Ik ben totaal niet klaar bij Ajax. We willen structureel bij de Europese top horen en doorgaan op de ingeslagen weg.'

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Denk jij dat Oranje met 0-2 wint op bezoek bij Noord-Ierland? Zet in en krijg 5,65 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Zullen vast wel weer paar roepen dat bestuur moet opstappen ed. Ik daarentegen zie het afgelopen jaren goed gaan bij Ajax. We gooien weer hoge ogen in Europa, het voetbal/selectie is van kwaliteit. Er is voetbal knowhow in de directie.

Ik hoop dat Van der Sar en Overmars en Ten Hag ea nog lang blijven.
0 0
Redrum
Edwin en Marc hebben ons tegen alle verwachtingen in op een haar na in de CL-finale gebracht. Iets dat in de huidige tijd absoluut onmogelijk werd geacht. Hun werk zit er alleen nog niet op. Pas wanneer Ajax de CL weer wint hebben ze hun missie volbracht.
1 0
FreddyAX
Edwin heeft nog steeds de sportinstelling in zijn lijf, hij heeft ambities en wil daar voor vechten.
Dat geldt ook voor Overmars dus wat mij betreft prima als die twee blijven.

Gericht beleid op de lange termijn is een voorwaarde om verder te komen, ik heb er alle vertrouwen in.
0 0
trainerdv
Overmars heeft de sportinstelling wel in zijn hoofd. In zijn lijf weet niet ik niet helemaal ;)
2 0
Joseph
Heeft zich goed ontwikkeld. Mooi om de mensen die deze lijn ingezet hebben, blijven zitten..
0 0
trainerdv
Ajax is weer een club waar de hoogste bestuurslaag zich 100% inzet voor het eerste elftal en de ontwikkeling van jeugd. Dat is de grootste winst. Mooi nieuws dit
0 0
geDaante
Ontwikkeling van jeugd en de kansen voor jeugd worden alleen maar weer minder en minder.
0 0
Jelephi
Heb je hem weer
0 0
Whazzza
Wat een heerlijk nieuws om het weekend mee te beginnen
1 0
Danos
Ben benieuwd naar zijn beloning vond dat van Marc niet mis maar bij goed werk verdien je het natuurlijk ook.

Ben persoonlijk niet zo blij met het dividend beleid wat de club wil voeren net als de mogelijke inkoop van aandelen. Zie niet gelijk de meerwaarde voor de club en zie liever dat ze het geld gebruiken voor de club.
0 -1
soewares
Het terugkopen van de aandelen zorgt er juist voor dat de club meer zeggenschap krijgt waar de aandeelhouders voorheen nog een stokje voor bepaalde transfers konden steken zal dat minder aan de orde zijn. Daarnaast zorgt het nieuwe dividendbeleid (sinds 2018 eigenlijk) dat dividend uitgekeerd wordt op basis van operationele winsten (kaart/shirt verkoop, prijzengeld) en niet van transferopbrengsten wat alleen maar goed is voor de club Ajax.
0 0
Danos
Alleen de rvc kan een transfer tegenhouden en niet een aandeelhouder, daarnaast heeft de vereniging 73% van de aandelen. Aandelen inkoop is in dit geval onnodig, je kan zou normaal daardoor de winst per aandeel /dividend per aandeel gaan verhogen.
Ik snap dat het dividend beleid werkt maar zie niet waarom ze het zouden doen, hou het geld juist in de club.

Beide gevallen zie ik niet het nut om het te doen, investeer het juist in de club zou ik zeggen.
0 0
Labrador
Ik heb zovaak getwijfeld aan deze man maar ik moet zeggen dat hij het de laatste 2 jaar prima doet.
0 0
GvanderK
Iemand die nog in opleiding is maakt fouten, of komt niet altijd meteen professioneel over. Nu is hij toch alweer ruim 3 jaar Algemeen directeur en bezit hij veel meer ervaring. Daarbij wegen de succesvolle prestaties van de club ook mee wat extra zelfvertrouwen heeft gegeven aan hem en de gehele directie.
2 0
Duif63
Heb jarenlang veel kritiek gehad op deze man, vooral omdat hij totaal geen ambitie uitstraalde en niet duidelijk was waar hij met Ajax naar toe wilde. Maar eerlijk is eerlijk, hij heeft veel ten goede veranderd veranderd de laatste 2 jaar. Getuige ook de woorden van Daley Blind laatst dat Ajax veel ambitieuzer was geworden bij zijn terugkeer, dan op het moment dat hij vertrok.
Sportief, financieel en commercieel draait het momenteel als een trein en daar is vd Sar als "grote baas" eindverantwoordelijk voor. Het drama Nouri en de daarop volgende uitschakeling voor Europees voetbal dat seizoen is achteraf een keerpunt geweest.
0 0
hakkietjakkie
Mooi dit!
0 0
Benleiden
Mooi! Stabiliteit...
0 0
!AJAX1
Gefeliciteerd Edwin en Ajax! Ga zo door met de ingeslagen weg en ik ben en blijf trots op dit Ajax! Ajacied ben je niet voor even, Ajacied ben je voor het leven!
3 0
MPAjax
Gefeliciteerd!
0 0
sucre
Heerlijke woorden!
0 0
Babangida83
Lekker dit!
0 0
Patrick78
Fantastische nieuws! Dankzij Edwin en Marc wij zijn gewoon een top club.
1 0
Bjorn
Samen met Marc en Menno Ajax weer groot maken in Europa. Go for it.
1 0
ram
Jeaaahhhhh!!!
0 0
oudzuid2
prima. niet zo belangrijk als Overmars of Ten Hag, maar hoe langer deze leidinggevenden bij elkaar blijven, hoe beter
0 -2
RaynoFischer
Binnen de club/ en de zaken buiten het veld zeker belangrijk en een reden dat het op dat gebied ook goed loopt.
Staat toch iemand met een behoorlijke status
0 0
Ajax#1900
Moet wel zeggen dat hij heel wat zaken nou niet al te best heeft gemanaged hoor, maar het is natuurlijk echt een ervaringsvak. Denk dat hij wel een fantastisch uithangbord is.
0 0
NatureTwo
Denk dat je je daar nog wel eens in kan vergissen, alleen is zijn werk iets minder zichtbaar dan Ten Hag of Dagobert Overmars...
5 0
mallerd
Nu nog de cup met de grote oren nog.
1 0
AjaxDaniel
Mooi zo, zou ook enigszins apart zijn om nu weg te gaan. Ajax had 4 jaar lang niks gewonnen en daar is hij o.a. behoorlijk voor bekritiseerd, nu is het moment om te oogsten.
0 0
EersteAanname
Flappieeee!
0 0
luiszwaaris
Biem!
0 0
Jelephi
Gefeliciteerd edje
0 0