VI: 'Ajax en Huntelaar spreken over toekomst'

ThijsZwagerman, 25-03-2020 om 17:10, 6335 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Voetbal International zal op korte termijn duidelijk worden waar de toekomst van Klaas-Jan Huntelaar ligt. Het contract van de spits loopt na dit seizoen af, waardoor Ajax de verbintenis voor 1 april formeel op dient te zeggen. Anders wordt het contract van Huntelaar namelijk tegen de huidige voorwaarden verlengd.

Of dit een mogelijkheid is, wordt momenteel onderzocht. Ajax en Huntelaar zijn volgens Voetbal International met elkaar in gesprek en daarbij is het voornamelijk van belang wat Huntelaar zelf wil. De spits wordt in augustus van dit jaar 37, waardoor hij zichzelf nadrukkelijk zal afvragen of hij nog een seizoen profvoetbal aan zijn loopbaan vast wil plakken.

Als Huntelaar op korte termijn besluit dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen, dan heeft hij mogelijk zijn laatste profwedstrijd al gespeeld. De Eredivisie ligt vanwege het coronavirus namelijk stil en het is nog zeer de vraag of en hoe de competitie verder zal verlopen. Volgens Voetbal International kan de coronacrisis daarom meespelen in het besluit van Huntelaar om zijn contract mogelijk nog een jaar te verlengen. De ervaren spits zal zijn loopbaan waarschijnlijk namelijk niet op deze manier willen beëindigen.

Ajax Showtime is bezig met een onderzoek om haar content beter af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Wilt u deelnemen? Zo helpt u ons als website vooruit. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 2 minuten!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MitsjollAjax
Huntelaar zou waarschijnlijk niet op deze manier zijn carrière willen eindigen en ajax weet wat ze aan klaas hebben. Mochten het ook zo zijn dat we naar 20 clubs gaan dan is het prima om hunterlaar als 2de of evt derde spits erbij te hebben.
0 0
preme
Vind hem als pinchhitter nog wel van toegevoegde waarde hebben. Hoewel hij voetballend minder wordt weet hij altijd oorlog te maken in het strafschopgebied en blijft hij scherp voor het doel.
4 -1
NotForSale
Voor mij is Klaas een absolute held, alleen denk ik dat hij als speler niet zo veel meer toevoegt wat natuurlijk allesbehalve een schande is op die leeftijd. Ik hoop dat hij met de club verbonden kan blijven, bv. Als assistent of spitsentrainer
4 0
Leviathan
Scoort meer als menig andere aanvallers anders...
0 0
Rdk1983
Hij zou zomaar eens kunnen stoppen. Nu weer fit worden nadat alles lang stil ligt is hel. En kan me voorstellen dat Ajax ook denkt aan andere spits.
1 0
Jojo49
klaas moet , spitsen trainer worden.
2 0
Rommy
Spitsen trainer leuk, maar dan moet je ook enig technisch bagage hebben en dat heeft KJH zeker niet.
0 0
swing
Klaas moet blijven.
2 -2
ram
Ik verwacht dat Klaas nog wel een jaar door zou willen. En ik zou het toejuichen! Hij is nog altijd van waarde.

Als ik Overmars was zou ik zijn een iets lager salaris voorstellen en de rest aanvullen met prestatiebonussen. Verder weet Klaas wel dat hij net zo makkelijk derde spits kan zijn; in zo'n fase moet hij de jeugd helpen.
3 -3
DaarHoordenZijEngelenZingen
HIj speelt steeds minder maar hij lijkt me een goede mentor voor jonge spelers. Contract verlengen is wel slim denk ik
6 -3
ghouleseddik
Hij kan iig op dit moment even ervaren hoe het leven zonder voetbal hem bevalt. Aanbiedingen zullen er genoeg zijn, als 'ie niet bij Ajax verder kan.
0 0
LS16
Ik houd van Klaas, maar naar mijn idee is zijn tijd als speler van Ajax voorbij. Hij is echter wel een toegevoegde waarde in de groep met zijn ervaring. Wellicht een andere functie?
10 0
Professor
Eigenlijk had hij dit seizoen al moeten stoppen. Vind het altijd wel wat hebben kwa beleving als hij in mag vallen. Maar op voetbal gebied is het echt over.
1 -1