Jong Ajax wint besloten oefenduel

NielsE, 11-07-2018 om 19:32, 18672 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax heeft in een besloten duel met Jong FC Utrecht op De Toekomst een 2-0 overwinning geboekt. De ploeg van Michael Reiziger werd bij de hand genomen door doelpuntenmakers Danilo Pereira en Victor Jensen. 

'Het was voor sommige jongens hun eerste wedstrijd. De eerste keer dat ze weer veel minuten maken, dat is goed', is Reiziger in gesprek met Ajax.nl positief. 'We begonnen wat zenuwachtig, omdat we te veel wilden. Na 10 minuten liepen de combinaties beter en kregen we controle over de wedstrijd. Het tempo was goed en ik heb een aantal mooie aanvallen gezien', analyseert de oefenmeester het treffen.

De coach van het tweede elftal van de Amsterdammers gaat vervolgens door met het complimenteren van zijn ploeg. 'De jongens hebben goed gespeeld. In de omschakeling zaten we meteen kort op de bal, we hebben geen ruimte weggegeven, een paar mooie combinaties. Ik heb genoten. In de tweede helft ontstond er wat vermoeidheid, maar dat is logisch in de voorbereiding.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pheadrus
Wie hebben gespeeld?
3 0
flasher93
?- Owusu- Solomons- Bakboord- Kemper- Bijleveld- de Wit- Pasquali -Johnsen- Danilo- Nunnely. Deze spelers hebben minuten gemaakt vandaag heb ik gehoord van een van de spelers van Jong Ajax. Jensen-Kuhn-Ylatupa hebben ook gespeeld

Hij wist (nog) niet hoe de keeper heten haha. Maar ga van uit dat Van Bladeren 45 min heeft gekeept en Kotarski 45 min ofso. Hij had het ook over 'rob'. Ga er even vanuit dat het "Robin Schouten" is, al twijfel ik of hij momenteel nog mee traint met Heerenveen..
2 -2
Dolberg25
Gaat weer een leuk jaartje worden om Jong Ajax te kijken met oa Gravenberch, Jensen, Pasquali, Bakker, Kotarski, Botman, Lang, Danilo, Kühn, Sierhuis en Ylatupa. Ondanks de titel afgelopen seizoen is deze selectie veel interessanter om naar kijken net zoals dat het team met Nouri, De Jong, Van de Beek, De Ligt en Cerny veel boeiender was dan afgelopen seizoen.
9 0
Pheadrus
Matusiwa niet vergeten.....
1 -1
chuckie88
Kan natuurlijk niet in de glazen bol kijken, maar zit ik er ver naast dat van bovenstaande namen ik de enige serieuze kanshebber voor Ajax 1 vind: Kotarski, Bakker, Lang, Sierhuis en Gravenberch... Daarnaast zullen een aantal het misschien wel schoppen tot eredivisie nivo maar vrees dat het niet genoeg is wat Ajax 1 voor staat... Ik ben het wel met je eens dat het een veel interessante groep is dan de groep die vorig jaar kampioen werd.
1 -2
Pheadrus
......en natuurlijk de Wit!
2 -3
flasher93
Laat Dani de Wit en Lamprou lekker hun waarde hebben. Zijn spelers die een voorbeeld zijn voor de luie 'top' talenten. Deze spelers moeten elke dag knokken voor waar ze staan, zetten zich altijd 100% in. Lamprou totaal geen fan van, maar ook al maakt hij een keeper 1% beter door zijn coaching en maakt hij 1% de jonge spelers zelfkritisch, heeft hij al zijn waarde. Dani de Wit heeft nog de gave, zoals Siem de Jong en ook Klaassen (voetballend beter dan die 2 natuurlijk) ook hebben, om makkelijk te scoren en op de juiste plek te lopen. Altijd handig.
8 0
FlyingDutchMan
Mooi gezegd, zijn voorbeelden inderdaad
0 0
Pheadrus
Het is inderdaad flauw om steeds de Wit te zieken en ik zou er niet aan mee moeten doen. Hij heeft zeker kwaliteiten; in positie komen en koppen. Op een of andere manier staat hij vaak in scoringspositie en hij maakt het ook vaak goed af. Is ook een kwaliteit.
2 0
WantAmsterdam
Absoluut, heel veel creatieve, technische jongens! Met Jensen, Gravenberch en Pasquali op het middenveld en Kühn, Danilo/sierhuis Ylatupa in de aanval heb je echt veel voetballend vermogen.
5 -2
flasher93
Nunnely doet het ook niet verkeerd daar imo. Doet het toch boven verwachting goed. Hoop zo dat het geen nieuwe lukoki-deSa-Becker-Acolatse-Menig wordt. Ondanks dat niet alle spelers dezelfde kwaliteiten hadden, waren ze qua formaat, snelheid en jeugdprestaties imo redelijk vergelijkbaar.
1 -2
Johnnie
Toevallig ook gereageerd op Voetbalzone? Zag precies dezelfde reactie.
4 0