[Update ll] 'Feyenoord meldt zich voor Bazoer'

door Justin Fokkens 179

Bron De Telegraaf, Voetbal International

[Update ll] 'Feyenoord meldt zich voor Bazoer'

door Justin Fokkens 179

Bron De Telegraaf, Voetbal International

Laatst geüpdatet

Riechedly Bazoer staat in de belangstelling van SL Benfica, zo schrijft De Telegraaf dinsdagavond. Eerder verschenen er berichten over interesse van PSV in de Vitesse-speler, maar zij krijgen dus met serieuze concurrentie te maken.

Irchandly Bazoer, de broer én zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, voerde al gesprekken met de technische leiding van PSV. Het zou hierbij gaan om een transfervrije overstap tijdens de zomerse transferperiode. Na het huidige seizoen loopt het contract van Bazoer in Arnhem immers af.

De middenvelder annex verdediger heeft echter ook de kans om een transfer naar Portugal te maken. Eerder overtuigde hij niet bij FC Porto, maar dat schrikt Benfica niet af. De topclub, waar ook oud-Ajacied Jan Vertonghen onder contract staat, zou hem eveneens graag transfervrij overnemen.

Het lijkt zodoende uit te draaien op een transfer in de zomer, maar Bazoer staat ook open voor een winters vertrek. De 25-jarige voetballer wil zich sportief verbeteren, tijdens welke transferperiode dan ook.

Update - 21.15 uur (4 januari 2022) - 'Feyenoord wil Bazoer voor neus van PSV wegkapen'

Feyenoord mengt zich in de strijd om Riechedly Bazoer, zo schrijft Voetbal International dinsdagavond. De Rotterdammers gaan - nadat zij naast de diensten van Joey Veerman grepen - de concurrentie aan met PSV en SL Benfica om de handtekening van de Vitesse-speler.

'Frank Arnesen (technisch directeur van Feyenoord, red.) stelt alles in het werk om Riechedly Bazoer naar de De Kuip te halen', schrijft men. De club deed al meermaals navraag en zet in op een tussentijdse transfer, terwijl PSV en Benfica voor een transfervrije overgang in de zomer gaan.

Update ll - 18.45 uur (7 januari 2022) - 'Feyenoord meldt zich voor Bazoer'

Feyenoord heeft zich bij Vitesse gemeld voor Riechedly Bazoer, zo meldt Voetbal International. De interesse van de Rotterdammers in de oud-Ajacied werd eerder al bekend, en nu zou besloten zijn om vol in te zetten op de komst van de verdediger annex middenvelder. De transfer zou als het aan Feyenoord ligt deze winter nog moeten rondkomen. Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord, zou zich inmiddels al hebben gemeld in Arnhem.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties