Manchester United schrijft Van de Beek wel in voor Premier League

door Bram Bark 17

Manchester United schrijft Van de Beek wel in voor Premier League

door Bram Bark 17

Laatst geüpdatet

Donny van de Beek is ingeschreven door zijn club Manchester United voor de Premier League. Eerder werd de oud-Ajacied niet opgenomen in de selectie voor de Champions League. Van de Beek leek af te stevenen op een transfer, maar dat is er tot dusverre niet van gekomen. De middenvelder kan nu dus nog hoop houden op speelminuten in de Engelse competitie.

Van de Beek mocht naar verluidt vertrekken uit Manchester. De international werd nog gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, maar tot een transfer kwam het niet niet. Later leek Real Sociedad dicht bij de komst van Van de Beek. Met de inschrijving lijkt de transfer in ieder geval te worden uitgesteld tot de winterse transferperiode.

Afgelopen kwam Van de Beek, mede door langdurig blessureleed, weinig in actie van Manchester United. In de voorbereiding op het huidige seizoen maakte de middenvelder weer minuten. Er zou nog belangstelling zijn vanuit Qatar en Turkije. In die landen is de transfermarkt nog geopend. Onder andere Galatasaray zou interesse hebben getoond in Van de Beek.

Oud-Ajacieden in selectie Manchester United

Lisandro Martínez, André Onana, Christian Eriksen, Antony en dus Van de Beek zijn ingeschreven door manager Erik Ten Hag voor de Premier League. Rondom Antony is de laatste tijd veel te doen. De Braziliaan wordt verdacht van huiselijk geweld en Manchester United meldde onlangs dat Antony zich voorlopig niet op de club zal melden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.