Kökcü: 'Naar Ajax en PSV kijken heeft geen zin, zij kopen in andere categorie'

door NielsOpdam 100

Bron Voetbal International

Kökcü: 'Naar Ajax en PSV kijken heeft geen zin, zij kopen in andere categorie'

door NielsOpdam 100

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Feyenoorder Orkun Kökcü vindt het zinloos om naar de transfers van Ajax en PSV te kijken, omdat die twee clubs in een andere categorie kopen dan de Rotterdamse club. Dat vertelt de middenvelder, die zich geen zorgen maakt over de transferzomer van Feyenoord, in gesprek met Voetbal International.

'Naar Ajax en PSV kijken heeft geen zin. Zij kopen in een andere categorie, maar wij hebben laten zien dat we desondanks lang kunnen meedoen met clubs', begint Kökcü zijn verhaal. 'Dat zijn we dit jaar weer van plan en we zijn overtuigd dat het kan.'

Ajax is momenteel druk bezig met het binnenhalen van Steven Bergwijn en Owen Wijndal, ook Brian Brobbey wordt aan een transfer naar de Amsterdamse club gelinkt. Aan de andere kant heeft PSV Luuk de Jong, Xavi Simons en Guus Til binnengehaald. Feyenoord is door de transfers van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra kwaliteit verloren.

'Waarom zou ik me druk maken?'

'Waarom zou ik me druk maken', vervolgt de Feyenoord-middenvelder. 'Vorig jaar duurde alles ook wat langer bij Feyenoord. Toen haalden we Gernot Trauner en Fredrik Aursnes ook laat binnen. Nu zijn we met z'n allen een jaar verder, dus op een hoger niveau.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.