Arnesen legt om gezondheidsredenen tijdelijk taken bij Feyenoord neer

door BadembaBarrie 131

Bron Feyenoord

Arnesen legt om gezondheidsredenen tijdelijk taken bij Feyenoord neer

door BadembaBarrie 131

Bron Feyenoord

Laatst geüpdatet

Frank Arnesen legt zijn werkzaamheden als technisch directeur van Feyenoord tijdelijk neer. Dat maakt de Rotterdamse club donderdagmiddag bekend. De Deense oud-Ajacied kampt met niet nader beschreven gezondheidsklachten. Hoe lang Arnesen precies uit de roulatie zal zijn, is eveneens onduidelijk.

Het besluit van Arnesen is in goed overleg met het bestuur van Feyenoord besloten. 'De fysieke gesteldheid van Frank laat het niet toe om de zeker op dit moment veeleisende taken die horen bij de functie van technisch directeur met volle overgave uit te kunnen voeren', licht algemeen directeur Dennis te Kloese toe.

'Voor hem (Arnesen, red.) is het nu essentieel om zijn rust te pakken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kan richten', gaat Te Kloese verder. 'Franks gezondheid is het allerbelangrijkste. We hopen daarom dat hij zo snel mogelijk weer de oude is.'

Ajacied

Arnesen is sinds 2020 werkzaam bij Feyenoord en kwam als speler eind jaren 80 ook uit voor PSV. Veruit het langst speelde de Deen echter voor Ajax, waarvoor tussen 1975 en 1981 ruim tweehonderd maal in actie kwam. In Amsterdam werd Arnesen driemaal landskampioen en won hij eenmaal de KNVB Beker.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.