'Ibrahimovic kiest voor langer verblijf bij AC Milan; contract tot medio 2023 in de maak'

door Jesse ter Haar 22

Bron Twitter

'Ibrahimovic kiest voor langer verblijf bij AC Milan; contract tot medio 2023 in de maak'

door Jesse ter Haar 22

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic blijft nog een jaar bij AC Milan, zo brengt Fabrizio Romano dinsdagavond naar buiten via Twitter. De Zweedse spits herstelt nog van een blessure, maar wil zijn voetbalschoenen nog niet aan de wilgen hangen.

Na afloop van het voorbije seizoen was de oud-Ajacied er nog niet over uit of hij er nog een seizoen aan vast zou plakken. Na enkele maanden van bedenktijd heeft de spits toch besloten om op veertigjarige leeftijd een seizoen door te gaan. Hij blijft zodoende bij AC Milan, de regerend kampioen van de Serie A.

Allereerst wacht hem echter nog een periode van herstel. Hij onderging een operatie aan zijn linkerknie en moet daar voorlopig nog van herstellen. De operatie moest de instabiliteit van de linkerknie van Zlatan verbeteren. AC Milan meldde toentertijd al dat de operatie succesvol was verlopen en dus kon hij zich gaan richten op een voorspoedige revalidatie.

Inmiddels is Ibrahimovic er met AC Milan uit over een contract tot medio 2023. Hij neemt daarbij genoegen met een lager salaris dan voorheen. Vorig seizoen kwam de routinier nog 27 keer in actie namens AC Milan - waarvan 23 keer in de competitie en vier keer in de Champions League. Hij wist daarbij acht doelpunten te maken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.