Ibrahimović zeven tot acht maanden uitgeschakeld na operatie aan knie

door Bas Velzel 29

Bron AC Milan

Ibrahimović zeven tot acht maanden uitgeschakeld na operatie aan knie

door Bas Velzel 29

Bron AC Milan

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimović zit de komende zeven tot acht maanden aan de kant. De spits heeft een operatie ondergaan aan zijn linkerknie en moet daarvan herstellen. AC Milan laat weten dat de operatie succesvol is.

'De operatie was al een tijdje gepland om de instabiliteit van het gewricht definitief op te lossen', schrijft de club op de officiële kanalen. 'Door de voorste kruisband in de knie te verstevigen en de meniscus te herstellen moet de instabiliteit worden verholpen.'

Zlatan is samen met de medisch directeur van AC Milan, Stefano Mazzoni, afgereisd naar een ziekenhuis is het Franse Lyon. Daar werd de vedette succesvol geopereerd aan zijn linkerknie. Het contract van de veertigjarige spits loopt over een maand af. Ibrahimović heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst.

Zlatan werd afgelopen weekend nog kampioen met AC Milan van de Serie A en kroonde de rood-zwarte voor het eerst weer tot kampioen sinds 2011. De Zweedse spits speelde dit seizoen 23 wedstrijden voor de club in de Italiaanse competitie. Daarin wist hij acht keer het net te vinden en gaf hij drie keer een assist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties