[Update] Drommel wordt medisch gekeurd

door Melle Goekoop 58

[Update] Drommel wordt medisch gekeurd

door Melle Goekoop 58

Laatst geüpdatet

FC Twente en PSV zullen het in de komende dagen met elkaar eens worden over de deal rond Joël Drommel, zo schrijft De Telegraaf zondagavond. Eerder vonden de Eindhovenaren de vraagprijs van FC Twente nog te gortig, maar nu die gezakt is, lijkt er ruimte om de transfer af te gaan ronden.

Aanvankelijk zou FC Twente zo'n 6,5 miljoen euro verlangd hebben voor zijn doelman. PSV had dat echter niet over voor de 24-jarige doelman, die dit seizoen tot op heden 29 Eredivisie-duels keepte voor de club uit Enschede. Inmiddels zou de vraagprijs gezakt zijn naar zo'n 3,5 à 4 miljoen euro.

Het persoonlijke akkoord tussen PSV en Drommel zelf zou er naar verluidt al zo'n maand liggen. Wanneer de clubs elkaar definitief vinden in de vraagprijs, zal de transfer dan eindelijk tot afronding kunnen komen. Naast PSV werd ook Ajax in één adem genoemd met Drommel, maar tot een overstap naar Amsterdam lijkt het niet te gaan komen.

Update - 11:10 (11 april 2021) - Drommel wordt medisch gekeurd

De transfer van Joel Drommel naar PSV lijkt bijna afgerond. Maandag wordt de keeper van FC Twente medisch gekeurd, zo meldt het Algemeen Dagblad. De presentatie van de Bussumer zal waarschijnlijk pas aan het einde van de week plaatsvinden. Hij tekent vrijwel zeker een contract tot medio 2026 en zal FC Twente 3,5 miljoen euro, exclusief bonussen, op gaan leveren. Drommel heeft van zijn contractueel afgesproken percentage van de transfersom afgezien en daardoor bijgedragen aan het akkoord tussen de clubs.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties