'Cocu wil Gudelj naar Fenerbahçe halen'

door Bart Veenstra 25

'Cocu wil Gudelj naar Fenerbahçe halen'

door Bart Veenstra 25

Laatst geüpdatet

Fenerbahçe-trainer Phillip Cocu hoopt ex-Ajacied Nemanja Gudelj naar de Turkse topclub te halen. De voormalig oefenmeester van PSV heeft technisch directeur Damien Cornolli namelijk het verzoek gedaan om de Servische middenvelder te strikken, zo meldt onder meer het Turkse Fotomac.

Gudelj speelt op dit moment bij de Chinese topclub Guangzhou Evergrande, maar de oud-middenvelder van Ajax is daar buiten beeld geraakt. De trainer aldaar, Fabio Cannavaro, heeft hem niet meer nodig en zou hem niet hebben ingeschreven voor de tweede competitiehelft. Daardoor mag Gudelj alleen maar spelen in het tweede elftal van de club.

Cocu wil nu profiteren van die situatie en hoopt Gudelj naar Turkije te halen. Volgens het Turkse medium is het zeker dat Gudelj wil vertrekken uit China en daarbij zou Fenerbahçe zich al hebben gemeld bij Guangzhou Evergrande.

Gudelj werd in de zomer van 2015 naar Ajax gehaald en in zijn eerste seizoen was hij basisspeler in Amsterdam. Na het vertrek van Frank de Boer en de komst van Peter Bosz ging het echter al snel mis. De Serviër kwam op de bank terecht en toen hij aangaf het niet op te kunnen brengen om als wissel te moeten toekijken, werd hij uit de selectie gezet. Een transfer naar Tianjin Teda enkele maanden later bleek de oplossing.

Van €20,00 voor nog maar €12,50! De laatste exemplaren van het originele WZAWZDB-shirt!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.