Buitenland: Milik en Olympique Marseille lopen Conference League-finale mis

door BadembaBarrie 63

Buitenland: Milik en Olympique Marseille lopen Conference League-finale mis

door BadembaBarrie 63

Laatst geüpdatet

De returns voor de halve finales van de Europese toernooien staan deze week op het programma. Daarnaast worden er ook doordeweeks wedstrijden ingehaald voor de buitenlandse competities. Volg hier hoe de oud-Ajacieden het doen met hun teams!

Donderdag 5 mei

In de halve finale van de UEFA Europa Conference League trad Arek Milik met Olympique Marseille aan tegen Feyenoord. De Fransen moesten een 3-2 nederlaag uit het heenduel goed maken, maar slaagden daar niet in. Marseille kreeg weliswaar geen doelpunt tegen, maar wist ook niet te scoren en dus eindigt het Europese avontuur in de halve finale. Milik viel na ruim een half uur in voor de geblesseerd geraakte Dimitri Payet.

In de Serie A speelde Dennis Johnsen met Venezia FC een inhaalwedstrijd uit bij US Salernitana. Venezia is de hekkensluiter van de Italiaanse competitie en moest met nog vier wedstrijden te spelen winnen van de nummer achttien en directe concurrent. Dat lukte echter niet, want Venezia keerde met een 2-1 nederlaag huiswaarts. Zodoende lijkt degradatie uit de Serie A haast onafwendbaar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.