Bosz gaat in op Ajax: 'Heb helemaal niet gesolliciteerd daar, wat een onzinverhalen'

door Bart Veenstra 301

Bron Eindhovens Dagblad, NOS

Bosz gaat in op Ajax: 'Heb helemaal niet gesolliciteerd daar, wat een onzinverhalen'

door Bart Veenstra 301

Bron Eindhovens Dagblad, NOS

Laatst geüpdatet

Peter Bosz is het niet eens met de stelling dat hij openlijk zou hebben gesolliciteerd naar de trainersfunctie bij Ajax. De oefenmeester, die in het seizoen 2016/17 trainer was van Ajax, werd uiteindelijk aangesteld als trainer van PSV, terwijl Ajax juist Maurice Steijn aanstelde als de nieuwe trainer.

Dinsdag vond de eerste persconferentie van Bosz als trainer van PSV plaats en hem werd onder meer gevraagd naar Ajax. 'Ik heb helemaal niet gesolliciteerd daar', citeert PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad de trainer. 'Wat een onzinverhalen zijn dat, maar dat gebeurt wel vaker. Ik ben heel blij dat ik hier ben en voor de rest maakt het me niet uit. Ik weet zeker dat ik hier goed ga passen', aldus Bosz, die niet aangeven of hij met Ajax heeft gesproken. 'Daar ga ik niet op in.... Dat zou ik niet netjes vinden naar die club', citeert de NOS de coach van PSV.

Interesse PSV in Noa Lang

Mogelijk gaat er nog iemand met een Ajax-verleden aan de slag bij PSV: Noa Lang. De aanvallende middenvelder wordt al enige weken in verband gebracht met een transfer naar de Eindhovense club en tijdens de persbijeenkomst werd dit vanuit PSV dan ook niet ontkend.

'Ik zie graag goede spelers komen. En Noa Lang is een goede speler', zei Bosz. Technisch directeur Earnest Stewart bevestigde de interesse van PSV in Lang. 'We zijn met een aantal spelers in gesprek. Noa is een goede speler en we gaan kijken of we daar handen en voeten aan kunnen geven', aldus de beleidsbepaler van de Brabanders.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.