Verweij: 'Naam Lang zingt ook rond bij Ajax, bod wordt overwogen'

door Wessel Kroon 270

Bron De Telegraaf

Verweij: 'Naam Lang zingt ook rond bij Ajax, bod wordt overwogen'

door Wessel Kroon 270

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

De naam van Noa Lang zou ook rondzingen bij Ajax. Dat meldt Mike Verweij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. Lang wordt sinds donderdagavond in verband gebracht met een mogelijke overstap naar PSV, maar volgens Verweij is PSV niet de enige geïnteresseerde club in Nederland.

'Zeer geïnteresseerd wil ik niet zeggen, maar zijn naam gaat daar wel rond', begint Verweij over de vermeende interesse van Ajax in Lang. 'Er wordt overwogen om een bod op hem uit te brengen.' Verweij zou de overstap van Lang naar Ajax heel onlogisch vinden. 'Het zou niet heel verstandig zijn, want volgens mij hebben ze ondertussen 23 linksbuitens.'

Verweij vindt een eventuele transfer van Lang naar PSV eveneens niet logisch. 'Noa Lang heeft zelf de deur opengezet voor een terugkeer naar Nederland. Dat verbaast me wel. Het zou me ook heel erg verbazen als PSV hem zou kopen.' Eerdere berichtgeving suggereerde dat Club Brugge twaalf miljoen euro zou verlangen voor de diensten van Lang, maar dat zou volgens Verweij niet kloppen. 'Volgens collega's in België is de vraagprijs namelijk minimaal vijftien miljoen euro. Daar komt bij dat Lang ook niet weinig zal verdienen. Dat is al een enorme uitgave voor PSV.'

Lang bij Nederlands elftal

Woensdagavond leek Lang nog een cruciale rol te spelen in het duel tussen Nederland en Kroatië voor de Nations League. Tijdens die wedstrijd wist hij diep in blessuretijd een verlenging af te dwingen. Uiteindelijk miste Lang nog een grote kans in de verlenging en verloor het Nederlands elftal met 4-2 van de Kroaten. Het Nederlands elftal wacht daardoor een wedstrijd tegen Italië om de derde plek. De wedstrijd zal op zondag 18 juni gespeeld worden. Later op dezelfde dag wordt de finale om de Nations League gespeeld tussen Spanje en Kroatië.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.