Babel: 'Koeman is een echte Ajax-trainer'

door sammekors 7

Babel: 'Koeman is een echte Ajax-trainer'

door sammekors 7

Laatst geüpdatet

Ex-Ajacied Ryan Babel is na veertien jaar weer herenigd met zijn vroegere coach Ronald Koeman. De huidige bondscoach haalde Babel ooit bij het eerste van Ajax en selecteert Babel nu weer, maar dan voor Oranje. Babel vertelt over zijn ervaringen met Koeman in De Telegraaf.

Babel bewaart goede herinneringen aan zijn vroegere trainer. 'Meneer Koeman stelde me destijds snel op mijn gemak. Hij was een echte Ajax-trainer: correct en helder naar de groep. De speelwijze was duidelijk. Hij gaf me de kans en daar ben ik hem altijd dankbaar voor gebleven', legt de speler van Beşiktaş uit.

'Wat voor een persoon hij was, is moeilijk te beantwoorden', vervolgt Babel. 'Ik was jong, zenuwachtig en vooral op mezelf gefocust om bij het eerste te kunnen blijven. Als jongeling had ik veel minder oog voor de mensen om me heen dan nu. Wat ik me het meest herinner is zijn eerlijkheid.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.