'Ziyech in het buitenland geen middenvelder'

door NielsE 24

'Ziyech in het buitenland geen middenvelder'

door NielsE 24

Laatst geüpdatet

Ronald Koeman heeft aan de tafel van Rondo zijn mening gegeven over Ajax en Hakim Ziyech. De bondscoach van het Nederlands Elftal is gecharmeerd van Ziyech, maar twijfelt ook aan zijn capaciteiten als teamspeler.

'Ik was bij PSV - Ajax, daar ging hij tijdens het laatste gedeelte van de wedstrijd aan de rechterkant spelen. Daar vond ik hem behoorlijk gevaarlijk en met heel veel dreiging spelen. Ik vraag me wel af of hij de teamspeler is die een elftal nodig heeft, maar hij heeft wel geweldige momenten in zijn spel. In het buitenland zie ik hem niet als middenvelder', stelt Koeman.

Koeman plaatst echter wel een kanttekening: 'Je moet je afvragen of hij in beeld is bij de echte top. Dat geloof ik niet. Ik denk ook niet dat hij op het middenveld kan spelen in Engeland, dus dan gaat hij aan de rechterkant spelen. Ik denk dat hij voor clubs als Everton daar goed kan zijn. Ik vind het een goede speler. Hij heeft veel creativiteit in z'n spel.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties