Perez zag Haller aan het werk: 'Het schort aan basistechniek'

door Jesse ter Haar 23

Bron ESPN

Perez zag Haller aan het werk: 'Het schort aan basistechniek'

door Jesse ter Haar 23

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez is niet geheel te spreken over de techniek waarover Sébastien Haller beschikt. Het ziet er allemaal niet even sierlijk uit bij de Franse Ivoriaan, maar de Deen weet dat de spits ondanks dat alsnog kan slagen bij Ajax.

'Het schort aan basistechniek. Maar je kunt ook heel veel goals maken met een beperkte basistechniek', vertelt hij dan ook bij Voetbalpraat. 'Je gaat op een ander niveau spelen en wordt met een andere bril bekeken. Daar sta je er voornamelijk voor als spits. Zijn motoriek is wel een beetje lomp.'

Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen stond Haller de pers te woord. Hij vertelde dat zijn mislukte inschrijving voor de Europa League hem niet uit zijn doen haalde. 'Ik vond hem geweldig in zijn interview. We horen het nu van de hoofdrolspeler', oordeelt Perez. 'Ik denk dat hij een ongelooflijk zelfkritisch iemand is, dat is niet altijd een voordeel. Maar hij zal altijd de voorkeur krijgen bij Ajax, want hij is een vrij dure speler.'

Leo Driessen, commentator van ESPN, zag eveneens hoe Haller niet overtuigde tegen sc Heerenveen, maar hij deed wel zijn werk. 'Hij werkte hard en hij heeft een doelpunt gemaakt. Dan doe je als spits wat je moet doen, maar het was tamelijk moeizaam. Maar dat was heel Ajax', relativeert hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.