Onana krijgt kritiek te verduren: 'Dan lieg je gewoon keihard'

door Bart Veenstra 59

Bron Algemeen Dagblad

Onana krijgt kritiek te verduren: 'Dan lieg je gewoon keihard'

door Bart Veenstra 59

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

André Onana zou hebben gehoopt dat hij in het diepste geheim zijn transfer naar Internazionale kon afronden. Dat laat Ajax-watcher Johan Inan weten in de podcast van het Algemeen Dagblad.

Dat Onana inmiddels een contract getekend heeft bij Internazionale zal niemand bij Ajax doen verbazen. 'Bij Ajax kijkt niemand er meer van op. Daar hadden ze dit maanden geleden al in de gaten', zegt Inan. Onana bereidt zich op dit moment met Kameroen voor op de Afrika Cup, al kreeg hij tussendoor twee dagen de tijd om zijn transfer naar Internazionale af te ronden. 'Het kamp-Onana probeerde dit geheim te houden. Je hoort verhalen dat hij het ook voor Ajax geheim wilde houden, zodat hij na de winterstop nog wat potjes kan spelen.'

'Onana liegt gewoon keihard'

Dinsdag kwam al snel naar buiten dat Onana naar Milaan was gevlogen voor een medische keuring. 'Het was wel een beetje naïef ook om te denken dat je stiekem een medische keuring kan ondergaan in Italië', zegt Inan, die baalt van de situatie van Onana bij Ajax.

'Het is zijn eigen carrière, maar als hij besluit niet te verlengen en hij is daar eerlijk over, heb ik er minder moeite mee dan wanneer hij maandenlang verkondigt nergens een akkoord te hebben en dat een contractverlenging bij Ajax niet uitgesloten is. Dan lieg je gewoon keihard. Dit is al veel langer in kannen en kruiken en dat vind ik een beetje jammer.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.