'Onana heeft na succesvolle medische keuring getekend bij Inter'

door Bart Veenstra 22

Bron Fabrizio Romano

'Onana heeft na succesvolle medische keuring getekend bij Inter'

door Bart Veenstra 22

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

André Onana heeft dinsdag zijn contract getekend bij zijn toekomstige club Internazionale. Dat meldt de Italiaanse journalist Fabrizio Romano. De doelman van Ajax vertrekt na dit seizoen transfervrij naar de Italiaanse topclub.

Onana bereidt zich op dit moment met Kameroen voor op de Afrika Cup. Dinsdag vertrok hij tijdelijk uit het trainingskamp van zijn land om de transfer naar Internazionale in orde te maken. Onana onderging met succes een medische keuring in Milaan, waarna hij zijn contract ondertekende.

Romano meldt dat Onana een contract voor vijf jaar heeft getekend bij Internazionale. De goalie gaat bij de Italiaanse topclub drie miljoen euro (netto) per jaar verdienen. Mogelijk ontvangt Onana ook nog een tekenbonus, al is daar nog niets over bekend.

Geen nieuw contract bij Ajax

Onana werd begin vorig jaar geschorst vanwege een dopingovertreding. Nadat Ajax en Onana in hoger beroep waren gegaan, werd de schorsing ingekort van twaalf naar negen maanden. Tijdens de periode van de schorsing onderhandelden Ajax en Onana over een nieuw contract, al wisten beide partijen niet tot een akkoord te komen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties