'Onana tijdelijk weg bij selectie Kameroen voor ondertekenen contract bij Inter'

door Bart Veenstra 42

Bron Saber Desfarges

'Onana tijdelijk weg bij selectie Kameroen voor ondertekenen contract bij Inter'

door Bart Veenstra 42

Bron Saber Desfarges

Laatst geüpdatet

André Onana heeft het trainingskamp van Kameroen tijdelijk verlaten om een contract bij Internazionale te tekenen. Dat meldt de Franse journalist Saber Desfarges dinsdagochtend via Twitter.

Volgens de Fransman zijn Onana en Internazionale akkoord over een transfer. Vandaag (dinsdag) zou Onana zijn contract bij de Italiaanse topclub moeten ondertekenen, zo valt te lezen. De doelman, die over zes maanden transfervrij is, tekent in Milaan naar verluidt een contract voor vier jaar.

Dat Onana na dit seizoen bij Ajax gaat vertrekken, is allang geen geheim meer. De goalie en Ajax kwamen er niet uit wat betreft een contractverlenging en dus komt er in de zomer een einde aan het tijdperk van Onana in Amsterdam.

Dopingschorsing Onana

Onana werd in de zomer van 2016 eerste doelman van Ajax en in de afgelopen jaren groeide hij uit tot één van de beste keepers in Europa. In januari 2021 kwam naar buiten dat Onana geschorst zou worden vanwege dopinggebruik. Die schorsing werd uiteindelijk verkort van twaalf naar negen maanden. In die periode liepen de onderhandelingen over een nieuw contract echter stuk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties