'Iedereen zal praten over fantastische talenten'

door Finn Dekker 8

'Iedereen zal praten over fantastische talenten'

door Finn Dekker 8

Laatst geüpdatet

Ronald de Boer denkt dat Ajax dinsdagavond net niet weet af te rekenen met Real Madrid. De oud-Ajacied voorspelt dat de Amsterdammers dichtbij een stunt komen, maar uiteindelijk net naast de kwartfinale zullen grijpen.

'Ik hou het op 2-2', opent De Boer in gesprek met NU.nl. 'Ik denk dat Ajax zich zodanig weert dat Real aan het wankelen wordt gebracht, maar dat het nét te veel gevraagd is om met twee doelpunten verschil te winnen. Ik denk dat ze op een gegeven moment ruimte moeten gaan weggeven, maar weer met opgeheven hoofd het veld verlaten. Iedereen zal praten over een heerlijke wedstrijd, fantastische talenten en een geweldig Ajax.'

Naast het feit dat het niet lekker loopt bij de Madrilenen, onderschat Real de ploeg van Erik ten Hag niet. 'Er is zeker respect. Ze hebben hun ogen uitgekeken, zeker tijdens de eerste helft (van Ajax - Real Madrid, red.). De mensen zijn er nog niet zo zeker van dat Real het gaat redden. Een jaar geleden werd zoiets niet voor mogelijk gehouden, maar nu is het net iets anders.'

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Quintino, een van de bekendste dj's ter wereld! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.