Genee: 'Pannenkoek-incident achtervolgt hem'

door Finn Dekker 49

Genee: 'Pannenkoek-incident achtervolgt hem'

door Finn Dekker 49

Laatst geüpdatet

Marco van Basten zit nog steeds met het feit dat hij in de ArenA werd uitgemaakt voor pannenkoek. Dat schrijft Wilfred Genee in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Van Basten zou namelijk een afspraak niet door hebben laten gaan, omdat het fragment ter sprake kwam.

Van Basten was door de presentator van Voetbal Inside uitgenodigd voor zijn nieuwe voetbal programma 'Wat Gaat Er Nu Door Je Heen'. In het programma zouden de twee belangrijke fragmenten van de oud-spits terug kijken. Van Basten was daarbij nog zijn gewaarschuwd dat de moeilijke situatie met Ajax ter sprake zou komen. 'Geen probleem, ik heb over alles een mening en kan over alles meepraten', was het antwoord.

De verbazing was daarom des te groter toen de oud-vedette van ondermeer Ajax en AC Milan een dag van te voren af zei. Het zou gaan om het pannenkoek-incident van een paar jaar terug. Van Basten werd in zijn tijd als hoofdtrainer van Ajax namelijk 'uitgescholden' voor pannenkoek na een verloren wedstrijd tegen Heerenveen. 'Kans gemist, mazzel' luidde het bericht van Van Basten aan het adres van Genee. 'Doodzonde. Om een mafketel die 'pannenkoek' riep', besluit Genee.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.