[Update] Ajax bevestigt contractverlenging Taylor tot medio 2027

door Bart Veenstra 305

Bron De Telegraaf

[Update] Ajax bevestigt contractverlenging Taylor tot medio 2027

door Bart Veenstra 305

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax heeft met Kenneth Taylor een mondeling akkoord bereikt over het verlengen van zijn contract. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De verwachting is dat de talentvolle middenvelder binnenkort zijn handtekening zet onder een contract dat hem tot de zomer van 2027 aan Ajax zal binden.

Foto: Copyright AFC AJAX/Jasper Ruhe

'Op korte termijn valt witte rook te verwachten rondom Kenneth Taylor', schrijft De Telegraaf. Taylor heeft op dit moment een contract tot medio 2024 bij Ajax en de bedoeling is dat dit contracten opengebroken en verlengd wordt tot de zomer van 2027.

Nieuw rugnummer voor Taylor

Bij Ajax is Taylor de beoogde opvolger van Ryan Gravenberch. Laatstgenoemde vertrok deze zomer naar Bayern München. In de laatste fase van het vorige seizoen speelde Taylor al op de positie van de toen geblesseerde Gravenberch. Uit de nieuwe verbintenis van Taylor zou veel vertrouwen spreken in het talent, dat in het komende seizoen met rugnummer acht gaat spelen bij Ajax.

Dat Ajax-trainer Alfred Schreuder het ziet zitten in Taylor bleek onlangs nog. Toen Schreuder nog trainer was van Club Brugge wilde hij Taylor - eventueel op huurbasis - naar de Belgische topclub halen. Die gesprekken werden echter gestopt, toen Schreuder in beeld kwam als opvolger van Erik ten Hag.

Update - 13.00 uur (15 juli 2022) - Ajax bevestigt contractverlenging Taylor tot medio 2027

Ajax heeft middels de officiële kanalen bevestigd dat Kenneth Taylor zijn contract bij de Amsterdamse club heeft verlengd tot de zomer van 2027. Voorheen stond Taylor tot 2024 onder contract bij Ajax. Daarnaast bevestigt Ajax dat Taylor vanaf nu met rugnummer 8 gaat spelen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.