[Update] Nuance meegenomen in overleg

door Sam van Raalte 29

[Update] Nuance meegenomen in overleg

door Sam van Raalte 29

Laatst geüpdatet

Ajax kondigde 18 juli harde maatregelen aan tegen zijn eigen supporters, naar aanleiding van een aantal incidenten die zich het afgelopen seizoen voordeden. Dit seizoen wil Ajax hele vakken gaan straffen wanneer een enkeling de fout in gaat. Dat is logischerwijs niet goed gevallen bij de AFCA Supportersclub.

De AFCA Supportersclub reageert vrijdag via een officieel statement op de maatregelen die Ajax heeft aangekondigd. De groep geeft aan het niet eens te zijn met het nieuwe beleid van Ajax en daar de volgende acties tegenover te zetten: de sfeeracties worden de komende maanden opgeschort, de podia op zowel de F-Side als VAK410 worden niet geplaatst en Ajax wordt niet op een gestructureerde wijze vocaal ondersteund.

Update 22:50u
'Na ons overleg van vandaag (vrijdag red.) heeft de directie per e-mail direct gereageerd met een nuancering van de voorgenomen maatregelen. Dit gaan we meenemen in het ASD spoedoverleg', zo valt er te lezen in het statement van de AFCA Supportersclub. Tijdens het ASD spoedoverleg wordt besproken of en voor welke termijn de eerder genoemde acties van kracht blijven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.