Steijn wist niets af van aandelen Duits zaakwaarnemerskantoor in bedrijf Mislintat

door Bram Bark 89

Bron Vandaag Inside

Steijn wist niets af van aandelen Duits zaakwaarnemerskantoor in bedrijf Mislintat

door Bram Bark 89

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Maurice Steijn wist niets af van de aandelen die het Duitse zaakwaarnemerskantoor AKA Global heeft in het bedrijf Matchmetrics GmbH van Sven Mislintat, zo vertelt de oefenmeester voor de camera van Vandaag Inside. AKA Globa is betrokken geweest bij de transfer van Borna Sosa.

'Nee, ik wist niks van de aandelen', begint Steijn. Ajax startte dinsdag een onderzoek naar de aankoop van Sosa, waar Mislintat verantwoordelijk voor is. Ajax heeft laten weten niet op de hoogte te zijn geweest van de aandelen van AKA Global in Matchmetrics. Steijn was dus ook niet op de hoogte van de situatie. 'Ik heb het meegekregen via de pers. Ik vind het vervelend dat dit één dag voor de wedstrijd moet gebeuren.'

'Je bent coach van Ajax, de mooiste en grootste club van Nederland. Hoge bomen vangen veel wind', gaat Steijn verder in op de kwestie. De oefenmeester geeft aan dat er volgens hem nog niks aan de hand is met Mislintat. 'Er is pas echt iets aan de hand als het echt bewezen wordt. Het is ook niet aan mij om er iets van te vinden.' Steijn laat weten niet te twijfelen aan de integriteit van de Duitse directeur voetbalzaken.

Invloed op Sosa

De Hagenees gaf aan dat Sosa, één van de hoofdpersonen in het verhaal, er rustig onder is en donderdag tegen Olympique Marseille ook gewoon gaat spelen. Berghuis reageerde ook op de invloed die de hele soap heeft op zijn teamgenoot. 'Naar mijn idee is hij er oké onder. Ik denk dat hij morgen hoopt een goede wedstrijd te spelen en dat we winnen', vertelt de middenvelder.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.