Schreuder kiest voor dezelfde namen; Berghuis vervangt Antony opnieuw

door NielsOpdam 239

Bron AS

Schreuder kiest voor dezelfde namen; Berghuis vervangt Antony opnieuw

door NielsOpdam 239

Bron AS

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis is zondagmiddag opnieuw de rechtsbuiten bij Ajax. Vorige week speelde de Ajacied al als vervanger van Antony en Alfred Schreuder kiest nu weer voor Berghuis. Ajax gaat zondagmiddag om 12.15 uur op bezoek bij FC Utrecht. Owen Wijndal ontbreekt zondag in de wedstrijdselectie van Ajax vanwege een blessure.

Remko Pasveer begint onder de lat in Stadion Galgenwaard. De Ajax-achterhoede bestaat verder uit Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind. Vorige week speelde Ajax met dezelfde achterhoede op bezoek bij Sparta Rotterdam, waartegen men de nul hield.

Op het middenveld kiest Schreuder in Utrecht voor dezelfde namen als in Rotterdam. Edson Álvarez begint opnieuw als verdedigende middenvelder, terwijl Kenneth Taylor en aanvoerder Dusan Tadić het middenveld compleet maken. Davy Klaassen en Mohammed Kudus nemen plaats op de bank.

In de voorhoede ontbreekt Antony weer bij Ajax. De Braziliaan wil graag de overstap maken naar Manchester United en traint daarom al een week niet mee in Amsterdam. Berghuis is zijn vervanger als rechtsbuiten. Brian Brobbey is de spits en Steven Bergwijn begint als linksbuiten.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Taylor, Álvarez, Tadić; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Wissels Ajax:

Stekelenburg, Gorter, Sánchez, Baas, Mágallan, Klaassen, Kudus, Conceiçao, Lucca.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Weet Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt voor Ajax te maken? Hier staat een hoge odd van 8,50 voor!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties