L'Équipe: 'Haller op weg naar Ajax'

door Thijs Zwagerman 548

L'Équipe: 'Haller op weg naar Ajax'

door Thijs Zwagerman 548

Laatst geüpdatet

Volgens het Franse L'Équipe is Sébastien Haller hard op weg naar Ajax. De huidige spits van West Ham United moet volgens de krant op zeer korte termijn gaan overkomen naar Amsterdam. Naar verluidt is er een transfersom van maar liefst 25 miljoen euro met de aanstaande overgang gemoeid.

Volgens L’Équipe is de kans aanwezig dat de komst van de 26-jarige Haller in de komende uren al wordt afgerond. Ajax heeft dringend behoefte aan een spits, omdat Lassina Traoré, Brian Brobbey en Klaas-Jan Huntelaar allen geblesseerd zijn.

Voor de komst van Haller zou Ajax volgens L’Équipe zo’n 25 miljoen euro willen uitgeven. De Fransman heeft nog een contract tot medio 2024 bij West Ham United en scoorde dit seizoen drie doelpunten in zestien wedstrijden voor de Engelse club. West Ham United betaalde in de zomer van 2019 nog zo’n vijftig miljoen euro om Haller over te nemen van Eintracht Frankfurt.

Haller is geen onbekende voor het Nederlandse voetbalpubliek en zeker niet voor Ajax-trainer Erik ten Hag. De Fransman speelde tussen 2015 en 2017 voor FC Utrecht en werkte in die periode zeer succesvol samen met de huidige hoofdtrainer van Ajax. In 98 wedstrijden voor FC Utrecht maakte Haller maar liefst 51 doelpunten.

Verwacht jij dat Ajax met 2-1 wint van PSV? Zet dan in en krijg 7,55 keer je inzet terug!

Maak alleen vandaag nog kans op een Ajax-fanpakket!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties