'Grillitsch legt aanbieding van Olympique Lyon naast zich neer'

door Bart Veenstra 228

Bron Voetbal International

'Grillitsch legt aanbieding van Olympique Lyon naast zich neer'

door Bart Veenstra 228

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Florian Grillitsch heeft een aanbieding van Olympique Lyon naast zich neergelegd. Dat meldt Voetbal International op de slotdag van de winterse transfermarkt. De middenvelder uit Oostenrijk wenst het seizoen af te maken bij Ajax, zo valt te lezen.

Grillitsch speelt sinds de afgelopen zomer bij Ajax, al kwam hij nog nauwelijks in actie voor de Amsterdamse club. Toch wilde Olympique Lyon zich graag versterken met de Oostenrijker. De Franse club had een bedrag van twee miljoen euro - dat middels bonussen nog kon oplopen tot drie miljoen euro - over voor Grillitsch. De middenvelder, die inmiddels de groepstraining bij Ajax heeft hervat na een lichte blessure, heeft aan Lyon laten weten dat hij op dit moment geen interesse heeft.

Bij Ajax kwam Grillitsch dit seizoen tot slechts 163 speelminuten. In de afgelopen maanden kampte hij met meerdere kleine blessures, waardoor hij nog niet in een juist ritme kon komen. Wel is Grillitsch nog altijd vastberaden om zijn kans te wagen in Amsterdam, ook nu Alfred Schreuder - de trainer die hem naar Ajax haalde - is vertrokken.

Verlengt Ajax het aflopende contract van Grillitsch?

Grillitsch heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023. Wel heeft de Amsterdamse club een optie om die verbintenis met twee jaar te verlengen. In de komende maanden zal duidelijk worden of Ajax die optie gaat lichten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.