Geelen nieuwe commercieel directeur Ajax

door SJvanveen 14

Geelen nieuwe commercieel directeur Ajax

door SJvanveen 14

Laatst geüpdatet

Ajax maakt dinsdag melding van een aantal wijzigingen in de directie van de Amsterdamse club. Menno Geelen wordt onder meer vanaf 1 november de nieuwe (titulair) commercieel directeur van Ajax. Dit valt te lezen op Ajax.nl.

Edwin van der Sar neemt als nieuwe algemeen directeur vanaf 16 november de rol en taken van Dolf Collee over. Ook blijft de voormalig doelman voorzitter van het technisch hart. Wel gaat Ajax nog een operationeel directeur aanstellen om bepaalde taken van Collee over te nemen.

Leo van Wijk, president-commissaris komt aan het woord. 'Edwin van der Sar gaat zich volledig richten op zijn kerntaken bij Ajax. De nieuw aan te stellen operationeel directeur is dan ook iemand die zich vooral op enkele grote afdelingen binnen de Ajax-organisatie gaat richten.'

Waarna de vertrekkende Collee ook zijn zegje doet. 'De commerciële portefeuille is de afgelopen jaren verder gegroeid en zorgt voor een belangrijk deel van onze inkomsten. Wij zijn blij dat het huidige hoofd commercie, Menno Geelen, vanaf komende maand commercieel directeur wordt.' Op 11 november aanstaande vindt de Algemene Aandeelhouders Vergadering (ALV) plaats. Eerder werd al bekend dat Marc Overmars zijn contract met vier jaar heeft verlengd.

Lees hier het hele bericht van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.