Daramy nog altijd strijdvaardig: 'Ik wil doorbreken bij Ajax'

door NielsOpdam 162

Bron bold.dk

Daramy nog altijd strijdvaardig: 'Ik wil doorbreken bij Ajax'

door NielsOpdam 162

Bron bold.dk

Laatst geüpdatet

Mohamed Daramy wil nog altijd doorbreken bij Ajax, zo vertelt de aanvaller in gesprek met bold.dk. De Deen wordt momenteel door de Amsterdamse club verhuurd aan FC Kopenhagen, waarvoor hij dit seizoen 22 wedstrijden speelde.

In de zomer van dit jaar keert Daramy weer terug bij Ajax. Hij heeft wel contact met de Amsterdamse club. 'Maar het is toch even anders. Het gebeurt hier en daar een beetje', vertelt de vleugelspeler over het contact. 'Natuurlijk moet ik terug naar Ajax. Ze zijn blij voor me. Ze zijn blij dat ik weer mag spelen en dat ik mag bouwen, zodat ik steeds beter kan worden.'

De Deense aanvaller weet nog niet wat er gaat gebeuren als hij terugkeert in Amsterdam. 'Want ik moet zeker terug, maar je moet natuurlijk altijd horen wat het plan is, maar ik moet terug en vechten.' Daramy ziet het als een grote uitdaging om weer bij Ajax te gaan spelen. 'Maar dat wil ik ook wel, want dan kan ik zelf nog beter worden. Ik wil doorbreken bij Ajax.'

'Als ze mij willen gebruiken, dan willen ze mij gebruiken'

'Als ze mij willen gebruiken, dan willen ze mij gebruiken', vervolgt de 21-jarige buitenspeler zijn verhaal. 'Maar ik wil teruggaan en laten zien dat ik daar kan spelen.' Bij Ajax speelde Daramy zestien wedstrijden in het eerste elftal. Hij scoorde drie doelpunten en gaf drie assists in Ajax 1.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.