Branie: 'Ten Hag moet intern zijn hand niet overspelen'

door Jesse ter Haar 3

Bron Ajax Showtime

Branie: 'Ten Hag moet intern zijn hand niet overspelen'

door Jesse ter Haar 3

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax is het kalenderjaar 2022 begonnen met een overtuigende 0-3 zege op FC Utrecht. Brian Brobbey liet zich gelden met twee doelpunten, terwijl er meer Ajacieden in positieve zin opvielen. In Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, viel er voor presentator Menno Pot met Ajax-watcher Dick Sintenie van Het Parool en Jesse ter Haar - adjunct-hoofdredacteur van Ajax Showtime - genoeg te bespreken.

Brobbey, gehuurd van RB Leipzig, was bij zijn rentree voor Ajax direct belangrijk. Met twee doelpunten was hij de grote man aan de kant van Ajax. Sébastien Haller heeft er zodoende een geduchte concurrent bij. In Branie bespreken de heren welke spits straks gaat spelen en wat de kwaliteiten zijn van beide spitsen.

Na afloop van het duel tussen FC Utrecht en Ajax kreeg Ajax-trainer Erik ten Hag meerdere vragen met betrekking tot het coronavirus. De trainer is het niet eens met de ophef die ontstond nadat Ajax vier positief geteste personen liet terugvliegen met een privejet. Wat vinden de heren van Branie van dit onderwerp?

Ajax wacht verder een drukke week met een bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis en de topper tegen PSV in de Eredivisie. Wie moeten er straks spelen in het bekertoernooi? En wat zijn de verwachtingen voor het enorm belangrijke duel in Eindhoven? Je hoort het in Branie!

De nieuwste aflevering van Branie is dit seizoen elke maandagmiddag vanaf 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website. Luister de aflevering nu!

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | e-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.