Branie: Loopt de ballon van Ajax daadwerkelijk leeg?

door Gino Haverkamp 210

Bron Het Parool; Ajax Showtime

Branie: Loopt de ballon van Ajax daadwerkelijk leeg?

door Gino Haverkamp 210

Bron Het Parool; Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Het is de dag na de met 2-1 verloren bekerfinale en er valt genoeg na te bespreken in Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime. Dat doet presentator Menno Pot met Paroolverslaggever Dick Sintenie en adjunct-hoofdredacteur van Ajax Showtime Jesse ter Haar.

Natuurlijk gaat het over de bekerfinale en alles wat er over te vertellen valt. Hoewel Ajax in eerste instantie op voorsprong kwam, sloeg PSV aan het begin van de tweede helft hard terug door twee keer te scoren. Ajax kwam die klap niet meer te boven en de heren van Branie analyseren wat er mis ging bij de Amsterdammers.

Loopt de ballon bij Ajax daadwerkelijk leeg of had het elftal van trainer Erik ten Hag inderdaad, zoals de oefenmeester zelf al aangaf, de hogere machten niet mee? De 2-0 van Noussair Mazraoui en de 2-2 van Davy Klaassen werden namelijk afgekeurd. Ook wordt de wissel van Mohamed Ihattaren besproken.

Wie volgt Erik ten Hag op?

Er werd niet alleen gepraat over de bekerfinale, maar ook over het volgende seizoen. Het is vrijwel zeker dat Ten Hag Ajax verruilt voor Manchester United, maar wie gaat hem opvolgen in Amsterdam? Verschillende namen, waaronder die van oud Ajax-trainer Peter Bosz en Feyenoord-coach Arne Slot, passeren de revue in de media, maar wat vinden de heren van Branie? Moet Ajax intern kijken naar de opvolging van Ten Hag of is het inderdaad beter om een trainer van buitenaf te halen?

Branie is dit seizoen elke maandagmiddag om 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website. Luister de nieuwe aflevering nu!

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | E-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.