Ajax werkt onderling oefenduel af op Sportpark de Toekomst

door Jesse ter Haar 14

Bron Algemeen Dagblad

Ajax werkt onderling oefenduel af op Sportpark de Toekomst

door Jesse ter Haar 14

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zondag een onderling oefenduel afgewerkt op Sportpark de Toekomst, zo schrijft het Algemeen Dagblad zondag. De Amsterdammers wilden aanvankelijk een serieuze oefentegenstander strikken, maar slaagden hier niet in.

In eerste instantie stond er een oefenduel tegen Hajduk Split op het programma. Het zou de opponent zijn tijdens het trainingskamp in de Portugese Algarve, maar dat trainingskamp moest Ajax onverhoopt verlaten wegens vier coronabesmettingen binnen de club.

Het zorgde ervoor dat de Amsterdammers terugvlogen naar Nederland, al snel gevolgd door ook de vier positief geteste leden van de club. Dat laatste ging tegen de regels in, want een met corona besmet persoon mag - onder welke omstandigheid dan ook - niet vliegen.

Het is nog niet bekend hoe het momenteel is gesteld met het aantal coronabesmettingen, maar er bleken genoeg spelers voor handen om een onderling oefenduel te spelen. Het was een volgende stap in de voorbereiding op de competitiehervatting, volgende week zondag tegen FC Utrecht.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.