'Ajax belegt om 16.00 uur persmoment omtrent de toekomst van Heitinga'

door Timo Suur 331

Bron NPO Radio 2, Pak Schaal Podcast

'Ajax belegt om 16.00 uur persmoment omtrent de toekomst van Heitinga'

door Timo Suur 331

Bron NPO Radio 2, Pak Schaal Podcast

Laatst geüpdatet

Ajax belegt donderdag een persmoment om 16.00 uur met een aantal Ajax-watchers. Dat vertellen Joep Schreuder en Freek Jansen donderdagmiddag. De verwachting is dat er duidelijkheid gaat komen over de positie van trainer John Heitinga bij de Amsterdamse club.

‘Er komt nieuws bij Ajax vanmiddag', begint Schreuder bij NPO Radio 2. De journalist verwacht dat er tijdens het persmoment het één en ander bekend gaat worden gemaakt bij de Amsterdamse club. 'Het zou over Heitinga gaan, maar ik heb niet het idee dat een nieuwe trainer bekend wordt gemaakt. Als er een persconferentie wordt belegd, gaat dat wel ergens over.’

Naast Schreuder laat Jansen in de Pak Schaal Podcast ook weten dat hij is uitgenodigd om donderdagmiddag tussen vier uur en half vijf bij in Johan Cruijff ArenA te zijn voor een persmoment met directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Hierbij zijn meerdere Ajax-watchers aanwezig. 'Het betekent dat er vandaag witte rook gaat komen. Dat kan bijna niet anders', vertelt de Ajax-watcher. 'Dat organiseert Ajax niet als ze geen duidelijkheid hebben.’

Nog steeds geen duidelijkheid over toekomst Heitinga

Bij Ajax is er nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van Heitinga. De oefenmeester stapte begin februari in als opvolger van de ontslagen Alfred Schreuder. Het is nog niet bekend of de jonge trainer ook volgend jaar voor de groep staat bij de Amsterdammers. De Telegraaf meldde eerder deze week dat Kjetil Knutsen en Kasper Hjulmand in beeld zijn om de nieuwe hoofdtrainer te worden van de club uit de hoofdstad.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.