Tadić en Kudus na vier dagen training terug in Ajax-basis

door Jesse ter Haar 7

Tadić en Kudus na vier dagen training terug in Ajax-basis

door Jesse ter Haar 7

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić en Mohammed Kudus keren na vier dagen van training alweer terug in de basis van Ajax. De Amsterdammers nemen het dinsdag op tegen amateurclub Quick'20 en de aanvaller en middenvelder maken deel uit van de plannen van Erik ten Hag.

Het is Jay Gorter die dinsdag het doel van Ajax verdedigt. De nieuwbakken goalie van de Amsterdamse club houdt daarmee de plek van Maarten Stekelenburg warm. De international kwam met Oranje uit op het EK en krijgt zodoende langer vakantie van de club.

De defensie wordt gevormd door relatief onbekende namen. Youri Regeer is de rechtsback van dienst, terwijl Youri Baas de linksback is. Het centrale duo wordt gevormd door Enric Llansana en miljoenenaankoop Lisandro Magallán. Op het middenveld lijken Kian Fitz-Jim en Kenneth Taylor het controlerende blok te vormen, terwijl Kudus de meest aanvallend ingestelde middenvelder is.

In de voorhoede is er dus weer plek voor Tadić. De Serviër kwam op 2 juli terug van vakantie en gaat zijn eerste minuten weer maken. Hij speelt als linksbuiten, terwijl David Neres - die tegen de Koninklijke HFC een hattrick maakte - op rechts staat. Danilo Pereira is de spits van dienst.

Volledige opstelling Ajax:

Gorter; Regeer, Llansana, Magallán, Baas; Fitz-Jim, Kudus, Taylor; Neres, Danilo, Tadić.

De bookmakers verwachten een EK-finale tussen Italië en Engeland? Verwacht jij ook dat beide landen de finale van EURO 2020 halen? Check dan hier wat je kunt winnen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.