Rondom Ajax: Al 25.000 seizoenkaarten verlengd

door Bas Velzel 61

Bron AS

Rondom Ajax: Al 25.000 seizoenkaarten verlengd

door Bas Velzel 61

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Al 25.000 seizoenkaarten verlengd

25.000 Ajax-supporters hebben hun seizoenkaart al verlengd voor volgend seizoen, zo meldt de club. De supporters hebben nog tot 1 juli 2022 om hun seizoenkaart te verlengen. Je seizoenkaart verlengen of je inschrijven op de wachtlijst kan hier.

Ajax-jeugd brengt Foodball boxen naar voedselbank

Enkele jeugdspelers van Ajax hebben woensdag geholpen met het vullen van Foodball boxen, waarna zij die boxen hebben overhandigd aan de voedselbank in Amsterdam Zuidoost. Deze actie komt voort uit de jaarlijkse Doelpuntenactie, die dit jaar liep van 5 maart tot en met 28 mei. 'Het idee was om zoveel mogelijk doelpunten te maken en deze om te zetten in cadeaus die een steun in de rug zijn voor kwetsbare kinderen. Dit jaar was het doel 500 doelpunten, de Ajax-jeugd behaalde dit ruimschoots met 721 doelpunten', schrijft de Amsterdamse club. Uiteindelijk heeft de Ajax Foundation 150 boxen gedoneerd aan gezinnen van de voedselbank in Amsterdam Zuidoost.

Vertonghen en Vermaelen behalen hun trainersdiploma

Achttien (voormalig) internationals uit het Belgische voetbal hebben dinsdag hun trainersdiploma mogen ontvangen, zo brengt de Belgische voetbalbond naar buiten via Twitter. Op de naar buiten gebrachte foto is te zien dat onder anderen Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen het papiertje in handen kregen. De oud-Ajacieden doorliepen de afgelopen twee jaar een speciaal traject, waarbij zij tijdens de interlandperiodes werden onderwezen. De spelers worden klaargestoomd voor een eventuele trainerscarrière na hun actieve loopbaan als voetballer.

Ajax Onder 15 doet in juni mee aan het Internationaal Marveldtoernooi

Ajax Onder 15 doet van 10 tot en met 12 juni mee aan het Internationaal Marveldtoernooi in Groenlo. De Amsterdammers worden vergezeld door enkele clubs met sterke jeugdopleidingen, waaronder Feyenoord en PSV, maar ook FC Barcelona. Voor toegang tot het complex dien je een ticket te bemachtigen, waarover meer informatie te vinden is op de website van het toernooi.

Brobbey en Taylor tegenover elkaar in lollig vragenspel

Brian Brobbey en Kenneth Taylor zijn het niet compleet met elkaar eens geworden in een jolig vragenspel van ESPN. Het door Jong Oranje opgeroepen duo krijgt afzonderlijk van elkaar vragen voorgeschoteld, waarna zij moeten aangeven wie van de twee er het eerst voor in aanmerking zou komen. De beste penaltynemer, de eigenschappen van de ander en elkaars gedrag op het veld, het komt allemaal voorbij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties