'Onana naar Kameroen afgereisd om een ​​blessure te laten behandelen'

door NielsOpdam 59

Bron Mundo Deportivo

'Onana naar Kameroen afgereisd om een ​​blessure te laten behandelen'

door NielsOpdam 59

Bron Mundo Deportivo

Laatst geüpdatet

André Onana is niet op vakantie gestuurd door Erik ten Hag, zo laat zijn managementbureau Promoesport weten aan Mundo Deportivo. De Telegraaf meldde dat Ajax de doelman op vakantie had gestuurd, maar daar klopt volgens het management van Onana niks van.

'Volgens Promoesport is Onana met toestemming van Ajax naar Kameroen afgereisd om een ​​blessure te laten behandelen', schrijft het Spaanse medium. 'En tegelijkertijd wegens het overlijden van een naast familielid van hem.'

Onana ontkent via zijn managementbureau dus de eerdere berichtgeving van De Telegraaf. Toch komt Onana in de laatste vier wedstrijden van dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie voor Ajax. Hij tekent na dit seizoen naar verluidt bij Internazionale. Het contract van de doelman loopt namelijk af op 30 juni.

Na zijn dopingschorsing keerde Onana toch terug onder de lat bij Ajax, terwijl hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen. Zijn band met de supporters van Ajax verslechterde, omdat hij na het thuisduel met Sparta Rotterdam zei dat de fans 'kunnen zingen en huilen', maar hij 'geen shit' geeft. Tijdens de bekerfinale stond Maarten Stekelenburg onder de lat, omdat Onana geblesseerd is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.