Mazraoui's veelbesproken doelpunt tegen PSV uitgeroepen tot Ajax Goal of the Season

door Bart Veenstra 53

Bron Ajax.nl

Mazraoui's veelbesproken doelpunt tegen PSV uitgeroepen tot Ajax Goal of the Season

door Bart Veenstra 53

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui's doelpunt tegen PSV (1-2 zege) is uitgeroepen tot Goal of the Season bij Ajax. Dat meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl. Supporters van Ajax konden in de afgelopen periode stemmen op hun favoriete goal van het afgelopen seizoen.

Mazraoui scoorde tegen PSV de belangrijke 1-2, waardoor Ajax in Eindhoven wist te winnen en zodoende een belangrijke stap zette richting landstitel nummer 36. Voorafgaand aan dit doelpunt kon Daley Blind de bal maar nét binnenhouden. Nadat de VAR lang naar de beelden keek, werd het doelpunt - tot grote onvrede bij PSV - 'gewoon' goedgekeurd.

Ajax won dus in Eindhoven en werd uiteindelijk kampioen van Nederland. Mazraoui, die inmiddels speler van Bayern München is, is blij met zijn uitverkiezing, zo laat hij weten vanuit Duitsland. 'Bedankt en misschien dat onze paden elkaar nog eens kruisen. Heel veel succes komend seizoen!'

Mazraoui maakte grapje richting Blind

Mazraoui won eerder al de prijs voor het Doelpunt van de Maand voor zijn doelpunt tegen PSV. 'Als ik hem dit keer niet win, dan win ik 'm nooit', zei hij toen, waarna hij ook nog een grapje maakte richting Blind. 'Daley moet 'm volgende keer beter aannemen. Dan hebben we dat gezeik niet.'

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht niets anders dan een zege voor Ajax in het competitieduel met Fortuna Sittard. Check hier de odds!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties