Jong Ajax wint oefenwedstrijd van AS Monaco O21

door NielsOpdam 21

Bron Ajax

Jong Ajax wint oefenwedstrijd van AS Monaco O21

door NielsOpdam 21

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Jong Ajax heeft woensdagmiddag een oefenwedstrijd tegen AS Monaco O21 met 3-2 gewonnen. Dat is terug te zien in een samenvatting die Ajax op YouTube deelt. Chahine van Bohemen, Olivier Aertssen en Eskild Dall zorgden voor de Ajax-goals.

De Amsterdamse talenten kwamen woensdagmiddag op voorsprong door een doelpunt van Van Bohemen. Jong Ajax kreeg een vrije trap en de linksachter schoot de bal in één keer - op schitterende wijze - binnen. Daarna kwamen de bezoekers uit Monaco op gelijke hoogte.

Uiteindelijk kwam AS Monaco O21 zelfs op een 1-2 voorsprong op Sportpark de Toekomst. Even later kwam Jong Ajax weer naast de bezoekers. De Amsterdammers kregen een hoekschop en Aertssen wist de bal achter de doelman van AS Monaco te koppen.

Dall rondt goede Ajax-aanval af

De Ajax-comeback werd compleet gemaakt door Dall. Na een goede aanval van de Amsterdammers kon Ar'Jany Martha met zijn linkerbeen voorgeven, waarna de Deense spits kon binnenwerken. Hierdoor wint Jong Ajax het oefenduel met AS Monaco O21 met 3-2.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.