Jans kijkt uit naar duel met Ajax: 'Ajax-uit blijft gewoon een speciale wedstrijd'

door Robin Ridder 18

Jans kijkt uit naar duel met Ajax: 'Ajax-uit blijft gewoon een speciale wedstrijd'

door Robin Ridder 18

Laatst geüpdatet

FC Utrecht-trainer Ron Jans kijkt uit naar de wedstrijd tegen Ajax. De trainer geeft aan dat tegen Ajax spelen altijd speciaal is, maar met FC Utrecht helemaal. Jans heeft FC Utrecht weer aan de praat gekregen, volgens de trainer gebeurde dat na de winst op Ajax eerder dit seizoen.

'Ajax-uit blijft gewoon een speciale wedstrijd en zeker voor FC Utrecht', aldus Jans via de clubkanalen. 'Onze goede serie is begonnen na de 4-3 tegen Ajax, het zou mooi zijn als we de reeks dan niet ook eindigen tegen Ajax. Blijven ze met vijf achterin spelen, of gaan ze terug naar vier? We houden rekening met beide scenario's, zelfs met een derde variant, maar wij moeten ons richten op wat we zelf kunnen.'

FC Utrecht heeft zich dit jaar versterkt met Sam Lammers. Ook hij kijkt uit naar de wedstrijd tegen Ajax. Ondanks dat het een beladen wedstrijd is verwacht hij niet dat zijn trainer andere dingen gaat doorvoeren. 'We doen niets anders dan anders. Natuurlijk is het een speciale wedstrijd tegen een topploeg met topkwaliteiten, maar wij doen het goed en willen resultaat halen.'

Problemen bij Ajax

Ajax zit in de hoek waar de klappen vallen, terwijl Utrecht de wind juist in de zeilen heeft. Bij Ajax stroomt de ziekenboeg ook weer vol. Steven Bergwijn is nog niet fit, Steven Berghuis is een vraagteken en Josip Šutalo kan zondag sowieso niet spelen. Die laatstgenoemde zal naar alle waarschijnlijkheid worden vervangen door Ahmetcan Kaplan. De Turkse verdediger maakte tegen AZ een goede indruk en lijkt zondag zijn basisdebuut te gaan maken. Goed nieuws is dat Henderson wel fit genoeg lijkt om te spelen.

Heb je al een TV-aanbieder voor het F1-seizoen van 2024? Bekijk de opties hier. Of bestel rechtstreeks bij Viaplay of F1TV.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.