F-Side roept op tot 'grootste entrada van Ajax ooit'

door Jesse ter Haar 38

F-Side roept op tot 'grootste entrada van Ajax ooit'

door Jesse ter Haar 38

Laatst geüpdatet

Woensdag staat de thuiswedstrijd van Ajax tegen Tottenham Hotspur op het programma in de halve finales van de Champions League. Om die reden roept de F-Side op Facebook opnieuw op tot een entrada, maar niet zomaar een. De supportersgroep van Ajax is van plan om 'de grootste entrada van Ajax ooit' op touw te zetten en dat zonder vuurwerk.

Het is daarbij belangrijk om te weten op welke locatie de entrada ingezet zal worden en daar laat de F-Side zich dan ook over uit. 'Gisteren kwam er een bericht in de media dat er alleen een entrada plaats mag vinden op het Arena park. Laten we voorop stellen dat dit vanuit onszelf komt aangezien wij een immense drukte verwachten morgen', wordt er geschreven, waarna er gewezen wordt naar een gebrek aan plek aan de zuidzijde en bij de hoofdingang.

De grootsheid van de wedstrijd van woensdag wordt andermaal aangehaald door de F-Side, waarna vervolgens een belangrijke oproep gedaan wordt. 'Na de entrada direct naar binnen als je een kaart hebt en laat je vuurwerk dit keer lekker thuis, daar zorgen de spelers wel voor op het veld.'

Denk jij dat Ajax in de eerste vijftien minuten scoort tegen Tottenham? Zet dan in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.