Bestel nu het Ajax-thuisshirt junior voor jouw zoon of dochter!

door NielsOpdam 1

Bron Ad

Bestel nu het Ajax-thuisshirt junior voor jouw zoon of dochter!

door NielsOpdam 1

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Vanaf dit moment is het nieuwe Ajax-thuisshirt ook verkrijgbaar voor kinderen. Wil jij jouw zoon of dochter verrassen met het nieuwste thuisshirt van de Amsterdamse club? Bestel het shirt dan in de Ajaxshop!

Het Ajax-thuisshirt junior is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Je kunt het shirt bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het Ajax-thuisshirt heeft dit seizoen de authentieke rode baan op het wit, met een gouden rand. Het Ajax-thuisshirt junior is te koop vanaf zeventig euro. Klik hier om het shirt te bestellen!

Je kunt het juniorshirt ook laten bedrukken, want de officiële bedrukking is exclusief verkrijgbaar bij Ajax. Het laten bedrukken van het shirt zorgt er wel voor dat de levertijd langer duurt. Maar dan krijgt jouw kind wel een shirt met de naam van zijn of haar grote held, of misschien wel zijn of haar eigen naam!

Thuisshirt ook nog verkrijgbaar voor in seniormaten

Uiteraard is het nieuwe Ajax-thuisshirt ook nog verkrijgbaar in de seniormaten. Je kunt het shirt bestellen in de maten S, M, L, XL, 2XL en 3XL. Natuurlijk kunnen ook de seniorshirts bedrukt worden met de naam van jouw favoriete speler, of jouw eigen naam. Wil je het Ajax-thuisshirt senior bestellen? Klik dan hier!

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties