Bericht uit Spanje: 'Ajax wil Tagliafico niet laten gaan, niet overtuigd door Baldé'

door Bart Veenstra 134

Bron Mundo Deportivo

Bericht uit Spanje: 'Ajax wil Tagliafico niet laten gaan, niet overtuigd door Baldé'

door Bart Veenstra 134

Bron Mundo Deportivo

Laatst geüpdatet

Ajax wil Nicolás Tagliafico deze wintertransferperiode niet laten gaan. Dat meldt Ferran Marínez, watcher van FC Barcelona namens de Catalaanse krant Mundo Deportivo, via zijn Twitter-kanaal.

Daarnaast zou Ajax het niet zien zitten in Alejandro Baldé. De linksback zou als ruilmiddel moeten gelden, maar de Amsterdamse club is niet overtuigd door de verdediger. Zodoende wordt een (tijdelijk) vertrek van Tagliafico bemoeilijkt.

FC Barcelona verkeert in financiële problemen en kan om die reden op dit moment geen al te dure spelers binnenhalen. De Catalanen willen hun selectie voor de rest van het seizoen versterken met goedkope alternatieven, waarbij het huren van spelers al snel aan de orde komt.

Ten Hag wil Tagliafico behouden

Ajax op zijn beurt wil Tagliafico - die nog een contract heeft tot de zomer van 2023 - niet verhuren, maar alleen eventueel verkopen. Afgaande op de berichten uit Spanje lijkt het voorlopig niet van een overeenkomst te komen tussen Ajax en FC Barcelona. Ajax-trainer Erik ten Hag gaf al aan dat de spoeling in zijn defensie wel erg dun zou worden als Tagliafico zou vertrekken. De transfermarkt is nog tot en met maandag geopend.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties