AZ-directeur Huiberts voelt zich 'overvallen' met vraag over Blind

door Bart Veenstra 71

Bron NH Nieuws

AZ-directeur Huiberts voelt zich 'overvallen' met vraag over Blind

door Bart Veenstra 71

Bron NH Nieuws

Laatst geüpdatet

AZ-directeur Max Huiberts werd tijdens een interview met NH Nieuws 'overvallen' met een vraag over Daley Blind. De linksbenige verdediger is sinds zijn vertrek bij Ajax transfervrij en zodoende is hij op zoek naar een nieuwe club.

Royal Antwerp en Real Sociedad werden al genoemd als mogelijk nieuwe werkgevers van Blind, voormalig doelman Ronald Waterreus linkte Blind aan PSV en nu wordt Blind door een verslaggever van NH Nieuws ook gekoppeld aan AZ. 'Oeh...jeetje. Daar heb ik helemaal niet over nagedacht', zegt Huiberts in een reactie.

'Neemt niet weg dat Daley een geweldige speler is'

'Daley is een fantastisch goede speler en ik denk dat hij voor ieder elftal in Nederland een goede versterking zou zijn', gaat Huiberts verder. De directeur van AZ weet echter ook dat de Alkmaarders prima bezet zijn op de linksbackpositie. 'Volgens mij weet je heel goed wie er bij ons op die positie spelen. Met Milos Kerkez en Mees de Wit hebben we twee hele goede spelers voor die positie. Maar dat neemt niet weg dat Daley een geweldige speler is. Je overvalt me ermee.'

Onlangs werd bekend dat Blind en Ajax een contractontbinding zijn overeengekomen. De verdediger, die in 2018 terugkeerde bij Ajax, won vele prijzen met de Amsterdamse club. Zo werd hij, verdeeld over twee periodes, acht keer kampioen (waarvan zeven officiële landstitels) met de Amsterdammers.

Bekijk hier de beste voetbal wedtips voor woensdag 4 januari!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.