'Blind lijkt te kunnen kiezen tussen Royal Antwerp en Real Sociedad'

door Bart Veenstra 36

Bron Het Nieuwsblad

'Blind lijkt te kunnen kiezen tussen Royal Antwerp en Real Sociedad'

door Bart Veenstra 36

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Daley Blind kan zijn carrière een mooi vervolg geven in de Spaanse La Liga. Het Nieuwsblad weet namelijk te melden dat Real Sociedad interesse in de bijna oud-Ajacied heeft. Dinsdag kwam naar buiten dat Ajax Blind per 31 december transfervrij laat gaan.

De interesse van Royal Antwerp, waar Marc Overmars de technisch directeur is, was al langer bekend. De belangstelling van het Spaanse Real Sociedad is echter nieuw. De Spaanse club staat op dit moment derde in La Liga en is nog altijd actief in de Europa League. Daarnaast zou Real Sociedad bereid zijn om financieel verder te gaan dan Royal Antwerp.

Blind op zijn beurt zou gecharmeerd zijn door beide clubs, zo valt te lezen. Naast de Belgische en Spaanse interesse zou er ook vanuit de Amerikaanse MLS belangstelling zijn voor Blind. De ervaren verdediger, die in totaal zeven keer kampioen werd met Ajax en één keer eerste, ligt goed in de markt.

Ajax neemt afscheid van Blind

Eerder op dinsdag kwam naar buiten dat Ajax het contract van Blind per 31 december laat ontbinden. Zodoende kan de verdediger, die in 2018 overkwam van Manchester United, in de winterse transferperiode transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.