'Anderlecht-assistent Veldman staat in de belangstelling van Ajax'

door NielsOpdam 54

Bron Het Laatste Nieuws

'Anderlecht-assistent Veldman staat in de belangstelling van Ajax'

door NielsOpdam 54

Bron Het Laatste Nieuws

Laatst geüpdatet

Robin Veldman staat in de belangstelling van Ajax, zo meldt Het Laatste Nieuws woensdagmiddag. Veldman is momenteel assistent-trainer bij RSC Anderlecht en werkte in het verleden al bij de Amsterdamse club.

Bij Anderlecht gaat de technische staf volgend seizoen op de schop. In maart trok de Belgische club met Ian Burchnall al een extra assistent-trainer aan voor de staf van coach Brian Riemer. 'Intussen ziet het ernaar uit dat Robin Veldman de club dan weer zal verlaten. De ex-coach van de U23 en sinds dit seizoen assistent bij de A-ploeg staat in de belangstelling van Ajax', schrijft Het Laatste Nieuws.

Veldman werkte in het verleden al in de jeugdopleiding van Ajax. De Nederlander was tussen 2017 en 2021 actief in Amsterdam. De 37-jarige oefenmeester werkte voor zijn tijd bij Ajax nog in de jeugdopleiding van sc Heerenveen. In de zomer van 2021 stapte Veldman over naar Anderlecht, waar hij in het najaar van 2022 zelfs zo'n anderhalve maand interim-hoofdtrainer was.

'Kindermans ook in beeld bij Ajax'

Vorige week schreef Voetbalkrant.com ook al over de interesse van Ajax in Veldman. Volgens het medium ziet de Amsterdamse club in hem 'dé geknipte verbindingspersoon tussen de bovenbouw en het A-elftal'. Eerder deze week meldde Het Nieuwsblad al dat Jean Kindermans, de hoofd jeugdopleiding van RSC Anderlecht, in beeld zou zijn bij Ajax. De Amsterdamse club is - sinds het aangekondigde en aanstaande vertrek van huidig hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali - op zoek naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.